fbpx

Σαλαμίνα-Αθήνα ’90 8-3: Έκανε το 2-2 η ομάδα του Νικολακόπουλου

Σαλαμίνα-Αθήνα ’90 8-3: Έκανε το 2-2 η ομάδα του Νικολακόπουλου

Ισόπαλες (2-2) στα playoffs ήρθαν Σαλαμίνα και Αθήνα ’90 και η σειρά θα κριθεί σε 5η αναμέτρηση στην Πολιτεία με φόντο τα ημιτελικά της Stoiximan Futsal Super League.

Η ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου νίκησε με 8-3 στο “Νίκος Γραμματικός” και ισοφάρισε το Καλτσέτο του Γιάννη Βρόντου που δεν έπιασε τα επίπεδα απόδοσης που μας έχει συνηθίσει μέσα στη χρονιά. Οι γηπεδούχοι δικαίως πήραν το παιχνίδι και έμειναν ζωντανοί. Όλα πλέον θα κριθούν σε έναν αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Παούρη, αλλά οι Ζότο και Τάνκα έκαναν το 2-1, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Μάλιστα, στο δεύτερο γκολ ο Τάνκα σκόραρε μετά από απόκρουση σε 10μετρο πέναλτι. Στο β’ μέρος όμως, η Σαλαμίνα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και η διαφορά μεγάλωσε.

Ένα τέρμα του Ζότο και δύο του Βαγγέλη Πασσαλή έφεραν το σκορ στα επίπεδα του 5-1, ο Ντάρλας μείωσε, αλλά ο Ζότο με χατ τρικ έφερε εκ νέου την διαφορά στα τέσσερα γκολ. Έβαλε πέμπτο παίκτη η Αθήνα ’90 για να μειώσει, με τους Πασσαλή και Τάνκα να ανεβάζουν όμως ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Ο Παναγόπουλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο