fbpx

Βαριά τιμωρία αναμένεται για Μίτροβιτς

Βαριά τιμωρία αναμένεται για Μίτροβιτς

Με αποκλεισμό που μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 10 αγωνιστικές κινδυνεύει ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς της Φούλαμ.

Ο Σέρβος επιθετικός αποβλήθηκε στο 72ο λεπτό του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή (19/3), καθώς επιτέθηκε φραστικά και στη συνέχεια έσπρωξε τον διαιτητή του αγώνα, Κρις Κάβανο.

Ο Κάβανο, έπειτα από υπόδειξη του VAR, υπέδειξε πέναλτι στο 71’ σε χέρι του Γουίλιαν, την ώρα που η Φούλαμ προηγείτο στο σκορ με 1-0 και ο Μίτροβιτς αντέδρασε στην απόφαση αυτή, ενώ στην ίδια φάση αποβλήθηκε κι ο προπονητής της λονδρέζικης ομάδας, Μάρκο Σίλβα.

Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ζήτησε συγνώμη τόσο για τη δική του αντίδραση, όσο και για την αντίδραση του ποδοσφαιριστή του, τονίζοντας πως ευελπιστεί οι αρμόδιοι να μην εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους στον Μίτροβιτς.

«Δεν είδα κάτι τόσο κακό. Ναι, ο Μίτροβιτς έσπρωξε τον διαιτητή, ενώ θα έπρεπε να ελέγξει τα συναισθήματα του. Έχουμε δει την εικόνα και θα μιλήσουμε μαζί του. Ελπίζω οι αρμόδιοι, να αντιμετωπίσουν την υπόθεση με την σοβαρότητα που της αρμόζει και να κρίνουν με δίκαιο τρόπο τον ποδοσφαιριστή μας.

Η ιστορία με τον Κρις Κάβανο είναι πολύ δύσκολη φέτος, δυστυχώς φέτος είμαστε πολύ άτυχοι μαζί του, απλά δεν καταλαβαίνω κάποιες αποφάσεις του.

Φυσικά πρέπει να ελέγχουμε τα συναισθήματα μας. Είμαστε άνθρωποι αλλά πρέπει να σεβόμαστε τη δουλειά μας και το παιχνίδι. Σε αυτή την περίπτωση αντίκρισα την κόκκινη κάρτα επειδή βγήκα έξω από τα όρια του πάγκου μου και όχι για τα λόγια μου.

Δεν θα πω ψέματα, φώναξα στον διαιτητή και δεν του μίλησα με τον καλύτερο τρόπο, η απόφαση ήταν δίκαιη αλλά δεν με άκουσε. Αποβλήθηκα γιατί βγήκα έξω από τον επιτρεπόμενο χώρο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο