fbpx

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1: Ανατροπή οι Καταλανοί και πάνε να το σηκώσουν

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1: Ανατροπή οι Καταλανοί και πάνε να το σηκώσουν

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε την ανατροπή απέναντι στη Ρεάλ με γκολ του Φρανκ Κεσιέ στις καθυστερήσεις και το 2-1 αυξάνει στους 12 βαθμούς την απόσταση των δύο ομάδων, βάζοντας πρόωρο τέλος στην κούρσα τίτλου της La Liga.

Οι “μερένγκες” προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Ρόναλντ Αραούχο μόλις στο 9′, αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, έψαξαν το γκολ, και στο τέλος του πρώτου μέρους ισοφάρισαν με τον Σέρζι Ρομπέρτο.

Το σχέδιο των “μπλαουγκράνα”  στην επανάληψη δεν άλλαξε και έκαναν επιθέσεις κυρίως από τα δεξιά, όπου ο Βινίσιους δεν βοηθούσε στα μαρκαρίσματα τον Νάτσο και ο Ισπανός υπέκυψε στις διαθέσεις του Ραφίνια, παίζοντας αρκετές φορές ακόμα και αντιαθλητικά.

Η Ρεάλ γέμισε με κόσμο  την εστία του Τερ Στέγκεν για περίπου δέκα λεπτά, με συνέπεια να αφήσει αρκετά κενά πίσω. Σε μία αντεπίθεση στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Φρανκ Κεσιέ έκανε το 2-1 και με αυτήν τη νίκη έπειτα από ανατροπή, η Μπαρτσελόνα αύξησε την απόστασή της από τους “μερένγκες” στους 12 βαθμούς, συνθήκη που ουσιαστικά της δίνει πρόωρα τον τίτλο.

Γκολ: Αραούχο 7′ (αυτογκόλ), 43′ Σέρτζι Ρομπέρτο,  Κεσιέ 90+2

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Κουντέ, Κρίστενσεν, Μπαλντέ, Ρομπέρτο (77′ Κεσιέ), Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Ραφίνια (84′ Τόρες), Λεβαντόβσκι, Γκάβι

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Νάτσο (62′ Μεντί), Μόντριτς (76′ Θεμπάγιος), Καμαβινγκά (76′ Τσουαμενί), Κρόος (62′ Ροντρίγκο), Βαλβέρδε (76′ Ασένσιο), Μπενζεμά, Βινίσιους

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο