fbpx

Οι δέκα παίκτες με τα περισσότερα λεπτά στην σεζόν

Οι δέκα παίκτες με τα περισσότερα λεπτά στην σεζόν

Στους 10 κορυφαίους συμμετέχουν εκπρόσωποι της Ρεάλ Μαδρίτης, της Παρί Σεν Ζερμέν, της Ρόμα και της Λίβερπουλ.

Ωστόσο, ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες, έχει περισσότερα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο από οποιονδήποτε άλλον παίκτη στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν.

Ο 28χρονος έχει παίξει το 92% όλων των διαθέσιμων λεπτών για τους Κόκκινος Διαβόλους αυτή τη σεζόν και ξεκίνησε όλους τους 45 αγώνες τους εκτός από τρεις σε όλες τις διοργανώσεις το 2022/23 έως τώρα.

Παρόλαυτα, ο Φερνάντες, έπαιξε επίσης πάνω από 500 λεπτά για την Πορτογαλία, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων συμμετοχών στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη μέση της σεζόν στο Κατάρ.

Είναι ασυνήθιστο για έναν outfielder να μετράει τόσα λεπτά. Ο Φερνάντες ξεπερνά τον συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ ντε Χέα, ως ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν, ενώ οι άλλοι τερματοφύλακες Αλεξάντερ Νούμπελ, Ρουί Πατρίσιο, Άλεξ Ρεμίρο και Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα αποτελούν τους μισούς του TOP-10.

Κατά τα άλλα, το δίδυμο της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ και Φεντερίκο Βαλβέρδε είναι τρίτο και δέκατο αντίστοιχα στο top 10, ενώ ο Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ βρίσκεται στην ένατη θέση. Ο διεθνής επιθετικός είχε ένα διάλειμμα στη μέση της σεζόν, αφού η Αίγυπτος απέτυχε να προκριθεί για το Κατάρ 2022, κάτι που θα μπορούσε να ήταν το καλύτερο δεδομένου ότι μέτρησε χιλιάδες λεπτά για σύλλογο και χώρα την περασμένη σεζόν. Με τους Κόκκινος έμεινε εκτός Ευρώπης σχετικά νωρίς.

Αναλυτικά το TOP -10 :

  1. Μπρούνο Φερνάντες – 3.751
  2. Ντε Χεα – 3.690
  3. Βινίσιους – 3.510
  4. Ντισαντί – 3390
  5. Νιούμπελ
  6. Ρούι Πατρίσιο 3330
  7. Άλεξ Ρεμίρο – 3330
  8. Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα – 3330
  9. Μοχάμεντ Σαλάχ – 3318
  10. Φεντερίκο Βαλβέρδε
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο