fbpx

Ο… άνθρωπος Αντσελότι

Ο… άνθρωπος Αντσελότι

Μετά από μία σημαντική καριέρα ως ποδοσφαιριστής, ο Ματιέ Μποντμέρ, είναι σήμερα σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού Prime Video της Ligue 1, καθώς και του ραδιοφωνικού σταθμού RMC. Μάλιστα, ο Μποντμέρ, θεωρείται από τους καλύτερους σχολιαστές στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αποτέλεσμα της πλούσιας εμπειρίας που αποκόμισε, δίπλα σε κορυφαία ονόματα της «στρογγυλής Θεάς» και ειδκά της προπονητικής, όπως ο Κάρλο Αντσελότι.

Και σε συνέντευξή που παραχώρησε στο «Masterclass», ο πρώην άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, «εκθείασε» τον Ιταλό προπονητή:

«Είναι σπουδαίος προπονητής και πάνω απ’ όλα σπουδαίος άνθρωπος. Σε φροντίζει, σκέπτεται την οικογένειά σου. Οταν κάναμε πρακτική στην Νέα Υόρκη, οι ημερομηνίες συνέπεσαν με το ότι έπρεπε να πάω τους γονείς μου στην Νέα Υόρκη.

Ενα βράδυ, ήμασταν στο ξενοδοχείο με την ομάδα, τρώγαμε και οι γονείς μου ήταν κάτω. Ο πατέρας μου, μού λέει «κατέβα», ρωτάω τον προπονητή εάν μπορώ να πάω να τους δω μόνο για 10 λεπτά. Τους έβαλε να φάνε δίπλα του και μιλούσε σε όλο το γεύμα με τον πατέρα μου. Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής του πατέρα μου και τώρα, προτιμά τον Αντσελότι από… εμένα»…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο