fbpx

Ισπανία-26η αγωνιστική: Πρώτο… ματς-μπολ για την Μπαρτσελόνα στο clasico της Κυριακής

Ισπανία-26η αγωνιστική: Πρώτο… ματς-μπολ για την Μπαρτσελόνα στο clasico της Κυριακής

Στη σκιά των αποκαλύψεων για το «σκάνδαλο Νεγκρέιρα» που συγκλονίζει το ισπανικό ποδόσφαιρο, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης συγκρούονται για τέταρτη φορά φέτος, την Κυριακή (19/3, 22:00) στο «Καμπ Νου», σε ένα “clasico” που μοιάζει με… πρώτο ματς-μπολ τίτλου για τους Καταλανούς.

Η ομάδα του Τσάβι έχει ένα προβάδισμα εννέα βαθμών έναντι των «μερένγκες» στην κορυφή της κατάταξης και, εφόσον τους νικήσει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι (προηγήθηκαν ο τελικός του σούπερ καπ και ο πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου), θα εξασφαλίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την επιστροφή στην κορυφή της La Liga μετά από τρία χρόνια.

Οι Μαδριλένοι, από την πλευρά τους, πηγαίνουν στη Βαρκελώνη με καλή ψυχολογία μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League και ετοιμάζονται να παίξουν το τελευταίο χαρτί τους για να μείνουν στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Αν πάρουν το «τρίποντο», θα μειώσουν τη διαφορά στους έξι βαθμούς, διατηρώντας και το «πάνω χέρι» σε περίπτωση ισοβαθμίας (αφού στον πρώτο γύρο επικράτησαν στο «Μπερναμπέου» με 3-1) και θα δώσουν νέο ενδιαφέρον στην τελική ευθεία της La Liga, που θα επαναρχίσει στις 31/3, μετά τη διακοπή για τα προκριματικά του EURO 2024.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο