fbpx

Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας 4-1: Με σούπερ Σάκα πάει όπου θέλει

Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας 4-1: Με σούπερ Σάκα πάει όπου θέλει

Η φετινή Αρσενάλ του Μικέλ Αρτέτα είναι μια ομάδα φτιαγμένη για να γυρίζει την ψυχολογία υπέρ της και φρόντισε να το δείξει για μία ακόμα φορά το απόγευμα της Κυριακής (19/03).

Αυτή την φορά κόντρα στην η Κρίσταλ Πάλας στο λονδρέζικο ντέρμπι για την 28η αγωνιστική, με τους “αετούς” να σκοράρουν για πρώτη φορά μετά από τις 18 Φεβρουαρίου αλλά να μην αποφεύγουν την βαριά ήττα.

Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουν με τον Ζαχά (δοκάρι)και η Άρσεναλ απάντησε με τον Μαρτινέλι για το 1-0 στο 28′ με το 13ο γκολ του στη φετινή Premier League και τον Σακά να γράφει το 2-0 με το 11ο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο μέρος ο Τζάκα ανέβασε το δείκτη του σκόρερ για τους γηπεδούχους και οκτώ λεπτά αργότερα ο Σλουπ έδωσε ένα χαμόγελο στους φίλους της Πάλας που βρέθηκαν στις εξέδρες μειώνοντας σε 3-1, για να αναλάβει δράση στο 74′ ο Σακά, γράφοντας το τελικό 4-1 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι και 12ο συνολικά στο πρωτάθλημα.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ, Γουάιτ (83′ Ζορζίνιο), Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο (65′ Τίερνι), Έντεγκααρντ, Παρτέι, Τζάκα, Σακά, Τροσάρ (65′ Ζεσούς), Μαρτινέλι (83′ Σμιθ-Ρόου)
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γουίτγορθ, Γουόρντ, Τόμκινς, Γκουέχι, Μίτσελ, Μιλιβόγεβιτς (65′ Χιουζ), Ντουκουρέ, Σλουπ (82′ Αχαμάντα), Ολίσε (82′ Έζε), Εντουάρ (65′ Αγιού), Ζάχα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο