fbpx

ΟΦΗ – Λεβαδειακός: Τα ξαναλένε μετά από μια εβδομάδα με τους ίδιους όρους

ΟΦΗ – Λεβαδειακός: Τα ξαναλένε μετά από μια εβδομάδα με τους ίδιους όρους

Οι ΟΦΗ και Λεβαδειακός μετά από έξι μέρες ξανασυναντιώνται, αυτή τη φορά για την πρεμιέρα των πλέι άουτ (17:30, Cosmote Sports).

Μια εβδομάδα πριν οι δύο ομάδες τα ξαναείπαν στη Λιβαδειά με τους Βοιωτούς να νικούν με 2-0 και να παίρνουν ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη της παραμονής.

Τώρα το μόνο που αλλάζει είναι το γήπεδο με τις δύο ομάδες να αναμετρούνται στο Ηράκλειο αφού ο Λεβαδειακός έχει μόνο βαθμολογικό κίνητρο.

Ο ΟΦΗ δύσκολα θα κινδυνεύσει αλλά θέλει τη νίκη ώστε να πάρει το μόλις δεύτερο εντός έδρας τρίποντο στη σεζόν. Επέστρεψε ο Νέιρα ενώ εκτός αποστολής από την άλλη έμεινε ο τραυματίας Τοράλ καθώς και οι Φελίπε, Γρίβας, Σηφάκης, Γιαννούλης.

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Μανδάς, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Λάρσον, Μπαλογιάννης, Τοράρινσον, Βούρος, Πασαλίδης, Γιοχού, Διαμαντής, Περέα, Ντιουσέ, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Νέιρα, Μπιφουμά, Τσιλιανίδης, Μοσκέρα, Ντικό, Γκρόνινγκ.

Από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Πετράκη καίγεται για βαθμούς αφού βρίσκεται στο -1 από τη σωτηρία και τον Έλληνα τεχνικό να κατεβαίνει με απόντες τους Βρακά, Σακό και Λούα Λούα.

Αναλυτικά: Στογιάνοβιτς, Γκροφ, Μπελμόντ, Τόρο, Χάμοντ, Μεχία, Σκβάρκα, Βινίσιους, Βήχος, Γιαννιώτας, Δούμτσιος, Λιάγκας, Νίκας, Ντεντάκης, Παναγιώτου, Συμελίδης, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Σαχπεκίδης, Γερεμέγεφ και Παζ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο