fbpx

Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα: Ματς «εξάποντο» στη Φθιώτιδα

Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα: Ματς «εξάποντο» στη Φθιώτιδα

Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Φθιώτιδα (21:00, Cosmote Sports), στην πρεμιέρα των πλέι άουτ.

H Λαμία μετά την ισοπαλία στο Αγρίνιο με 1-1 από τον Παναιτωλικό βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με 17 βαθμούς και σήμερα με νίκη μπορεί σε συνδυασμό με τα άλλα δύο ματς να βρεθεί εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Πάντως η ομάδα της Φθιώτιδας πρέπει να κάνει τα αδύνατα… δυνατά για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κορυφαία κατηγορία αφού χρειάζεται να βάλει από κάτω της δύο ομάδες.

Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σαράνοφ και Αντέτζο, ενώ στην αποστολή θα βρίσκεται για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ντάνι Μπεχαράνο.

Η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Κοσέλεφ, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Καραμάνος, Βέργος, Μεντίνα.

Από την άλλη ο ΠΑΣ βρίσκεται 6 πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη απόψε βάζει τεράστια παρακαταθήκη στην υπόθεση παραμονή.

Στα αγωνιστικά νέα στην αποψινή μάχη δεν συμπεριλαμβάνονται οι Νίνης, Καραχάλιος, Παντελάκης, Κιάκος, Κόντε, αλλά και ο τιμωρημένος Σόρια.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Μπακαδήμας, Τσάβος, Ριένστρα, Ράντου, Τζίνο, Τζίμας, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Λώλης, Λιάσος, Παμλίδης, Λέο, Ροσέρο, Σταματελόπουλος, Μπάλαν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο