fbpx

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός: Εκκινούν στην Τρίπολη τα πλέι άουτ

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός: Εκκινούν στην Τρίπολη τα πλέι άουτ

Ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη στις 17:00 (Νοva Sports), στο ματς που ανοίγει την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Οι Αρκάδες μπαίνουν στα πλέι άουτ στην 10η θέση του πίνακα και μη έχοντας εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή τους αφού χρειάζονται μερικούς πόντους ακόμα για να το καταφέρουν.

Τελευταία αγωνιστική ηττήθηκαν από τον Ιωνικό με 1-0 και θέλουν να ρεφάρουν αυτή την απώλεια βαθμών με μια νίκη στο σημερινό ματς.

Ο Άκης Μάντζιος πρέπει να διαχειριστεί τις απουσίες των Αλάγκμπε, Ιγκλέσιας, Μπαρτόλο, Τασουλή και Κρέσπι για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρθία, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Τιλίκα, Μουνάφο, Σανταφέ, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Προύντζος, Ανανιάδης, Μπαράλες, Ζουγλής, Μπάγκους Κάφι, Κωστέας.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός έχει σχεδόν κλειδώσει την παραμονή του και ουσιαστικά σε αυτές τις 7 αγωνιστικές ψάχνει βαθμούς ώστε να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Πάντως οι Αγρινιώτες σήμερα πάνε στην Τρίπολη με απουσίες αφού ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει για διαφορετικούς λόγους στους Γκρατερόλ, Μπακάκη, Λιάβα, Τσιγκάρα, Ξενιτίδη, Νταγκό.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Νοσίρου, Μλάντεν, Καρέλης, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Βοΐλης, Χουάνπι, Κολοβός, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Μαλής, Στάγιτς, Κοντογιάννης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο