fbpx

Futsal Super League, play off: Μία νίκη μακριά από τα ημιτελικά για “καλτσέτο” και Ερμή – Το πανόραμα

Futsal Super League, play off: Μία νίκη μακριά από τα ημιτελικά για “καλτσέτο” και Ερμή – Το πανόραμα

Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν δύο παιχνίδια στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης των play off της Stoiximan Futsal Super League, σε Σαλαμίνα και Βύρωνα, από τα οποία μπορεί να προκύψουν δύο νέες προκρίσεις στα ημιτελικά του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, σε δύο σκέλη θα χωριστούν τα εναπομείναντα παιχνίδια της φάσης των “8” του πρωταθλήματος σάλας, με την αγωνιστική δράση να ξεκινά την Κυριακή 19/03, στο κλειστό του Βύρωνα, όπου η Κόμπρα ΑΠΣ θα φιλοξενήσει τον Ερμή Ζωγράφου, στις 19:00 το απόγευμα.

Η γηπεδούχος ομάδας βρίσκεται πίσω με 2-0 στις νίκες, και για να συνεχίσει να ελπίζει πρέπει να κερδίσει, για να στείλει τη σειρά σε 4ο παιχνίδι. Αντίθετα, οι Ιλισιώτες με μία ακόμα επικράτηση εξασφαλίζουν την παρουσία τους στην τετράδα.

Μία μέρα μετά, τη Δευτέρα 20/03, η Σαλαμίνα θα υποδεχθεί στο «Νίκος Γραμματικός» την ΑΣ Αθήνα 90′, σε αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 21:30 το βράδυ. Η σειρά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι στο 2-1 υπέρ του “καλτσέτου”, που με μία ακόμα νίκη θα πάρει το εισιτήριο για τους “4”. Σε αντίθετη περίπτωση, θα οδηγηθούν σε 5ο και τελευταίο παιχνίδι.

Το πανόραμα των play off:

Κυριακή 19/03:
Κόμπρα ΑΠΣ-Ερμής Ζωγράφου | 19:00 (0-2)

Δευτέρα 20/03:
Σαλαμίνα ΓΣ-ΑΣ Αθήνα 90′ | 21:30 (1-2)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο