fbpx

Conference League: «Καθάρισε» σε έξι λεπτά η Γάνδη και πέρασε στους «8»

Conference League: «Καθάρισε» σε έξι λεπτά η Γάνδη και πέρασε στους «8»

Με έναν καταιγισμό από τέσσερα γκολ μέσα σε έξι λεπτά, η Γάνδη επικράτησε της Μπασακσεχίρ με 4-1 στην Κωνσταντινούπολη και έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, οι Βέλγοι μπήκαν δυνατά από την αρχή και ξεκίνησαν να πιέζουν από νωρίς και με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ξεκίνησε το… σφυροκόπημα. Ο Γκιφτ Εμάνουελ Όρμπαν άνοιξε το σκορ στο 31’, ένα λεπτό αργότερα διπλασίασε τα τέρματά του και στο 34’ πέτυχε χατ τρικ, μην αφήνοντας στους γηπεδούχους κανένα περιθώριο αντίδρασης. Πριν ακόμα κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το 0-3, στο 37’ ο Κάιπερς με κεφαλιά σημείωσε το 0-4, καθαρίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έριξαν τους φρενήρεις ρυθμούς τους και έπαιζαν απλά για να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Από την άλλοι, οι Τούρκοι δεν έβρισαν τους τρόπους να απειλήσουν ουσιαστικά και το μόνο το κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-4 στο 88’ με τον Γιανουζάι.

Ο Γάλλος διαιτητής Μπαστιέν «κιτρίνισε» τους Γκουρλέρ, Μπίλια, Τουμπά.

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ: Μπαμπατσάν, Σαχινέρ, Ντουάρτε, Τουμπά, Λίμα, Μπίλια, Οζτσάν (46’ Άλεξιτς), Τεκντεμίρ, Τουρούτς (46’ Σιζ), Οκάκα (68’ Γιανουζάι), Γκουρλέρ (80’ Τσελίκ).

ΓΑΝΔΗ: Ροφ, Κάστρο, Πιατκόφσκι, Νγκαντό, Τορουναρίγκα (67’ Οκούμου), Φοφανά (67’ Σαμουάζ), Κουμς, Ντε Σαρτ, Χονγκ (67’ Οντίτζα-Οφόε), Κάιπερς (67’ Ντεπουάτρ), Όρμπαν (82’ Χογκ).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο