fbpx

Οι καλύτεροι στο… σπίτι τους

Οι καλύτεροι στο… σπίτι τους

Η έδρα της κάθε ομάδας παίζει πάντα πολύ σημαντικό ρόλο στην πορεία που θα έχει στη σεζόν.

Όλοι οι σύλλογοι θέλουν να περηφανεύονται για τις «καυτές» έδρες τους και τη σημασία που έχει η στήριξη των φιλάθλων τους σε κάθε αγώνα. Ποια ομάδα, όμως, εκμεταλλεύτηκε καλύτερα το «σπίτι» της μέχρι στιγμής;

Το καινούριο γήπεδο φαίνεται πως έδωσε τρομερή ώθηση στη φετινή ΑΕΚ, καθώς είναι αυτή που έχει την καλύτερη επίδοση εντός έδρας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Στην OPAP Arena η Ένωση μετράει 11 νίκες, δυο ήττες και καμία ισοπαλία, με 29 γκολ υπέρ και 6 κατά, με αποτέλεσμα να κάνει και τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών (33).

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε μόνο μια φορά στο «Απόστολος Νικολαΐδης», νίκησε 10 φορές και έφερε δυο ισοπαλίες και συγκέντρωσε 32 βαθμούς. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μοιράζονται τα ίδια στατιστικά στα εντός έδρας ματς τους, αφού έχουν 9 νίκες, 3 ισοπαλίες, μία ήττα και 30 βαθμούς έκαστος. Η μόνη διαφορά είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν 31 φορές και δέχθηκαν 6 γκολ, ενώ οι Θεσσαλονικείς βρήκαν δίχτυα στην Τούμπα 24 φορές και δέχθηκαν 7 τέρματα. Εννέα νίκες μετράει και ο Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο οποίος πήρε από την έδρα του 29 βαθμούς, ενώ είχε 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο