fbpx

Champions League: Ο πρώτος λόγος στους γηπεδούχους

Champions League: Ο πρώτος λόγος στους γηπεδούχους

Οι δεύτεροι αγώνες της φάσης των «16» του Champions League συνεχίζονται σήμερα με ακόμα δυο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, καθώς, η Νάπολι υποδέχεται την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης και η Ρεάλ Μαδρίτης τη Λίβερπουλ.

Μπορεί τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων να «δείχνουν» ήδη τα φαβορί για την πρόκριση, όμως οι εκπλήξεις δε λείπουν ποτέ από τα νοκ-άουτ παιχνίδια του θεσμού.

Στη Μαδρίτη αναμένεται μια συναρπαστική αναμέτρηση, παρά την ευρεία νίκη της Ρεάλ με 5-2 στον πρώτο αγώνα. Η Λίβερπουλ, παρόλο που προηγήθηκε με 2-0, γνώρισε τη βαριά ήττα και καλείται να κάνει την υπέρβαση, αν θέλει να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ωστόσο, μόνο εύκολη έδρα δεν είναι και οι «μερένχες» έχουν θέσει ήδη τις βάσεις για να είναι αυτοί που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση. Για τη ρεβάνς, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λουίς Ντιάζ και Τιάγκο, ενώ ο Κάρλο Αντσελότι θα στερηθεί των υπηρεσιών του Νταβίντ Αλάμπα.

Στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», η Νάπολι θα παρουσιαστεί με το υπέρ της 2-0 του πρώτου ματς, και, λαμβάνοντας υπόψιν την εκπληκτική πορεία που έχει φέτος, μάλλον δε θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα απέναντι στους Γερμανούς. Μάλιστα, στη Bundesliga η Άϊντραχτ έχει δυο ήττες, δυο ισοπαλίες και μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια και φαντάζει πολύ δύσκολο να κάνει την ανατροπή απέναντι στο σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο Ιταλός τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον Τζιάκομο Ρασπαντόρι, που έχει έναν τραυματισμό στον μηρό, ενώ από πλευράς φιλοξενούμενων, θα απουσιάζουν οι Κόλο Μουανί, Εμπίμπε, Λίντστρομ και Βένιγκ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο