fbpx

Πετράκης στο Apexsports: «Δεν είναι ώρα για υποθέσεις – Να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα»»

Πετράκης στο Apexsports: «Δεν είναι ώρα για υποθέσεις – Να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα»»

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιάννης Πετράκης, μίλησε στο Apexsports.gr και τον Νίκο Ιωάννου σχετικά με τα playout και τους στόχους της ομάδας του.

Ο τεχνικός των Βοιωτών τόνισε πως δεν έχει καμία σημασία το πρόγραμμα των αγώνων, αλλά το γεγονός πως η ομάδα του πρέπει να είναι συγκεντρωμένη στον στόχος της .

Ακόμη, στάθηκε στο γεγονός πως η νίκη επί του ΟΦΗ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, είναι σίγουρα κάτι το οποίο είναι θετικό και τους δίνει ψυχολογία, την στιγμή που οι παίκτες του την χρειάζονται για τα playout.

Αναλυτικά:

Η γνώμη σας για το πρόγραμμα που έβγαλε η κλήρωση;

«Το πρόγραμμα διαμορφώθηκε όπως διαμορφώθηκε και είναι δεδομένο ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Όταν κάτι δεν αλλάζει, το αποδεχόμαστε. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε υποθέσεις σχετικά με αυτό και το τι θα γινόταν εάν έβγαζε διαφορετικά τους αγώνες η κληρωτίδα»

Τι θα κοιτάξει σε πρώτη φάση ο Λεβαδειακός;

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προετοιμαστούμε καλά και να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα»

Ο Λεβαδειακός έκανε την Κυριακή (12/3) μια νίκη εντός κόντρα στον ΟΦΗ και μάλιστα μετά από καιρό. Σημαίνει κάτι αυτό για την συνέχεια;

«Σίγουρα το γεγονός ότι νικήσαμε στην έδρα μας τον ΟΦΗ, ο οποίος είναι μια πολύ ικανός αντίπαλος, μόνο θετικά πράγματα μπορεί να φέρει. Είναι μια έξτρα τόνωση. Το χρειαζόμασταν αυτό το αποτέλεσμα. Είναι μια νίκη που θα βοηθήσει ψυχολογικά ενόψει των playout και δίνει μια παραπάνω ώθηση, κάτι που χρειάζονταν και οι παίκτες»

Η ομάδα της Λειβαδιάς , βρίσκεται στην 13η θέση (7η θέση στα playout) – με 17 βαθμούς , όσους έχει και η Λαμία – και στόχος της είναι να παραμείνει στην κατηγορία. Κάτι που είχε δηλώσει και σε συνέντευξη του στο Apexsports ο Τριαντάφυλλος Τσάπρας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο