fbpx

Συνεχίζει ακάθεκτη η Άρσεναλ – Νέο κάζο για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τα αποτελέσματα

Συνεχίζει ακάθεκτη η Άρσεναλ – Νέο κάζο για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τα αποτελέσματα

Εύκολο αποδείχθηκε το ματς της Άρσεναλ κόντρα στην Φούλαμ εκτός έδρας, αφού οι φιλοξενούμενοι έφυγαν νικητές με 0-3, την στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο μηδέν.

Τα αποτελέσματα:

Φούλαμ- Αρσεναλ 0-3
Τυπική υπόθεση το δεύτερο ημίχρονο για τις δύο ομάδες, καθώς η Άρσεναλ “καθάρισε” από το πρώτο μέρος με πολλές ευκαιρίες και τρία γκολ με τους Γκάμπριελ, Μαρτινέλι και Όντεγκααρντ. Στο +5 ξανά οι “Κανονιέρηδες”, με τον Ζεσούς να επιστρέφει στη δράση!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον 0-0

Στραβοπάτημα για την ομάδα του Τεν Χαγκ κόντρα στην ουραγό Σαουθάμπτον που πήρε έναν πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια. Η απευθείας κόκκινη κάρτα του Κασεμίρο στο 34ο λεπτό στοίχισε τελικά στη Γιουνάιτεντ που δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με παίκτη λιγότερο. Και οι δύο ομάδες πάντως δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες σε ένα… χορταστικό 0-0.

Γουέστ Χαμ – Άστον Βίλα 1-1
Η Γουέστ προσπάθησε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ της νίκης και έμεινε στην ισοπαλία κόντρα στην Άστον Βίλα. Οι “Χωριάτες” προηγήθηκαν με γκολ του Γουότκινς, όμως ο Μπενραχμά ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι – όλα αυτά από το πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο