fbpx

Οκτώ παίκτες που έπαιξαν για την Βαλένθια αλλά κανείς δεν θυμάται

Οκτώ παίκτες που έπαιξαν για την Βαλένθια αλλά κανείς δεν θυμάται

Υπάρχουν παίκτες που εξ αιτίας του ότι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια ομάδα ή οι συγκυρίες τους έκαναν γνωστούς σε μια συγκεκριμένη ομάδα δεν θυμάται κανείς που αλλού έχουν παίξει.

Η Βαλένθια ανέκαθεν είχε παίκτες στην ομάδα της που ξεχώριζαν από την αρχή ή που είχαν όλα τα φόντα να το κάνουν μετέπειτα στην καριέρα τους . Πολλές φορές δε , έπαιρνε παίκτες που είχαν ήδη δείξει την αξία τους.

Τέτοιες είναι οι παρακάτω οκτώ περιπτώσεις παικτών που βρέθηκαν στην ομάδα την Νυχτερίδων, αλλά ελάχιστοι φίλαθλοι θυμούνται την θητεία τους εκεί .

Αναλυτικά:

Ζόρντι Άλμπα

Μπορεί το όνομα του να είναι συνδεδεμένο με την ομάδα της Μπαρτσελόνα, όμως ο 33χρονος αμυντικός έκανε το ξεκίνημα του στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας με την φανέλα της Βαλένθια.

Ο Ζόρντι Άλμπα, έπαιξε με την ομάδα της Βαλένθια από το 2009 έως το 2012 καταγράφοντας 74 συμμετοχές προτού φύγει για χάρη των Μπλαουγκράνα.

Ροντρίγκο Ντε Πολ

Ο “σωματοφύλακας” του Λιονέλ Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, αγωνίζεται με τα χρώματα της Ατλέτικο Μαδρίτης από το 2021,  αλλά πριν από εκεί ήταν στην Ουντινέζε για 5 ολόκληρα χρόνια.

Ωστόσο πριν πάει στην Ιταλία, έπαιζε με την φανέλα της Βαλένθια την διετία 2014 – 2016, μετρώντας 34 συμμετοχές.

Φέραν Τόρες


Από το 2022 ο νεαρός Τόρες, αγωνίζεται με την φανέλα της Μπαρτσελόνα και πριν από εκεί έπαιζε με τα χρώματα της Μάντσεστερ Σίτι (2020-2022), όμως έχει καταγράψει μια γεμάτη τριετία (2017-2020) με την Βαλένθια, παίρνοντας μέρος σε 72 ματς .

Χουάν Μάτα

Το όνομα του έχει συνδεθεί με την Premier League και τις ομάδες Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 2011-2014 και 2014-2022 αντίστοιχα, αλλά ο Ισπανός επιθετικός μέσος έχει στην πλάτη του 4 χρόνια και 129 συμμετοχές με την Βαλένθια.

Ζοάο Κανσέλο

Ο διεθνής Πορτογάλος, βρίσκεται στην Μπάγερν Μονάχου ως δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι , η οποία τον απέκτησε από την Γιουβέντους. Πριν όμως ο 28χρονος παίκτης κάνει όλα αυτά τα ταξίδια, έπαιζε με την ομάδα της Βαλένθια καταγράφοντας συνολικά 74 συμμετοχές στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις μεγάλες κατηγορίες.

Νάνι

Όταν κάποιος ακούει το όνομα “Νάνι” του έρχεται στο μυαλό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα οκτώ χρόνια που βρισκόταν εκεί ο Πορτογάλος. Ωστόσο ο 36χρονος winger , έκανε και ένα πέρασμα από την Βαλένθια για δύο χρόνια (2016-2018) καταγράφοντας 25 εμφανίσεις και 5 γκολ.

Νεγκρέδο

Ο 37χρονος νυν παίκτης της Κάδιθ, μετράει στην καριέρα του 10 ομάδες, όπου μέσα σε αυτές υπάρχει και η Βαλένθια για τρεις σεζόν (2014-2017) με 50 εμφανίσεις και 10 τέρματα.

Χουάν Μπερνάτ

Ο Ισπανός δεξιός μπακ, μπορεί να “έφτιαξε” όνομα στην Μπάγερν Μονάχου και τώρα να αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά πριν το 2014 μετακομίσει στο Μόναχο έπαιζε για χάρη της Βαλένθια.

Εκεί ο 30χρονος αμυντικός, πέρασε από όλα τα κλιμάκια της και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Από το 2011 έως το 2014 κατέγραψε 54 συμμετοχές με τις Νυχτερίδες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο