fbpx

Λεβαδειακός – ΟΦΗ 2-0: Νίκη «ανάσα» για τους Βοιωτούς

Λεβαδειακός – ΟΦΗ 2-0: Νίκη «ανάσα» για τους Βοιωτούς

Νίκη ουσίας αλλά και ψυχολογίας ενόψει play out πήρε ο Λεβαδειακός απέναντι στον ΟΦΗ στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήταν ουσιαστική και αφού πέτυχε τα δύο τέρματά της στο πρώτο μέρος, έδωσε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον φλύαρο ΟΦΗ που δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Γκροφ.

Στους 17 βαθμούς οι Βοιωτοί που παραμένουν τελευταίοι αλλά πλέον με συγκάτοικο τη Λαμία. Στην 9η θέση η ομάδα του Ηρακλείου με 26 πόντους.

Το ματς

Ο Λεβαδειακός μπήκε με διάθεση να πιέσει και το κατάφερε στο ξεκίνημα, αφού υποχρέωσε τον ΟΦΗ σε παθητικό ρόλο. Τα άσχημα νέα για τους Κρητικούς ξεκίνησαν στο 19’ με την αναγκαστική αλλαγή του Τοράλ από τον Περέα, με τον αρχηγό του ΟΦΗ να αποχωρεί με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο. Δύο λεπτά μετά οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ, με τον Τσάπρα να κάνει τη σέντρα από αριστερά και τον Διαμαντή να πετυχαίνει αυτογκόλ με το κεφάλι στην προσπάθειά του να απομακρύνει.

Λίγο μετά, στο 27’, ο Λεβαδειακός διπλασίασε το προβάδισμά του μετά το κλέψιμο (από λάθος του Λάρσον) και τη σέντρα του Γιαννιώτα με τον Νίκα να πετάγεται στην πορεία της μπάλας στέλνοντάς τη στα δίχτυα για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα προηγήθηκαν για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα με δύο γκολ, αφήνοντας για το υπόλοιπο του αγώνα τον έλεγχο στην ομάδα του Νταμπράουσκας που ήταν όμως φλύαρη.

Ο ρυθμός έπεσε από εκεί και πέρα, με τον ΟΦΗ να έχει την καλύτερή του στιγμή στο 63’ όταν το σουτ του Μπάκιτς σταμάτησε στον Γκροφ ενώ στο 67’ ο Νίκας έστειλε την μπάλα πάνω στον Μανδά σε τετ α τετ.

Λεβαδειακός: Γκροφ, Παζ, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Παναγιώτου, Χάμοντ, Μεχία (66′ Μπελμόντ), Νίκας (80′ Δούμτσιος), Γιαννιώτας (72′ Γερεμέγεφ), Σαχπεκίδης (80′ Σκφάρκα)

ΟΦΗ: Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης, Θοράρινσον, Λάρσον Μπιφουμά (57′ Τσιλιανίδης), Ντιουσέ, Μπάκιτς, Τοράλ, Μοσκέρα (57′ Γκρόνινγκ), Ντίκο (80′ Ντζου)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο