fbpx

Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης 1-0: Νίκη για τους Νικαιώτες που τους έβγαλε από τη ζώνη του υποβιβασμού (vid)

Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης 1-0: Νίκη για τους Νικαιώτες που τους έβγαλε από τη ζώνη του υποβιβασμού (vid)

Ο Ιωνικός με γκολ του Μάντζη επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης και πάει στα πλέι άουτ πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι από το 43’ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι επιφυλακτικά, ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν ένα γρήγορο γκολ από στημένη φάση. Στο 7’ ο Βαλεριάνος εκτέλεσε φάουλ, ο Μάντζης έπιασε γυριστή κεφαλιά που κατέληξε στα δίκτυα (1-0).

Το παιχνίδι δεν είχε φάσεις. Ο Ιωνικός αμυνόταν, ενώ ο Αστέρας δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ. Στο 36’ ο Μάντζης επιχείρησε να πετύχει ένα απίστευτο γκολ. Σούταρε από το κέντρο, ο Παπαδόπουλος ήταν εκτός εστίας και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 43’ οι Αρκάδες έμειναν με παίκτη λιγότερο. Ο Αλάγκμπε αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα (η πρώτη ήταν στο 6’) και αποβλήθηκε. Σωστή η απόφαση του διαιτητή. Στη θέση του Νιγηριανού στα χαφ γύρισε ο Τιλίκα και η διάταξη της ομάδας του Ακη Μάντζιου ήταν 4-4-1.

Ο Ιωνικός ξεκίνησε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε κοντά στο 2-0 με τον Μάντζη στο 48’, αλλά ο Πίτσου έδιωξε την μπάλα πριν περάσει την εστία του Αστέρα.

Στο 59’ απείλησε και πάλι με τον Λοβέρα, ο οποίος εκτέλεσε φάουλ και έστειλε άουτ την μπάλα. Στο 67’ οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι με τον Μάντζη και τον Φαντιγκά, αλλά το κέρδος για τον Ιωνικό ήταν ένα κόρνερ.

Γκολ: 7’ Μάντζης
Διαιτητής: Β. Φωτιάς (Πέλλας)
Κόκκινη: 43’ Αλάγκμπε
Κίτρινες: Λοβέρα, Τσιγκρίνσκι/ Μανούφο

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Τσιγκρίνσκι Σόουζα, Βαλεριάνος, Κάνιας, Ρομαό, Λοβερα (75’ Ελευθεριάδης), Φαντιγκά, Σεμπά (93’ Μάνος), Μαντζης.

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Καρμονα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Μουναφο, Αλάγκμπε, Ριέρα (66’ Ζουγλής), Σίτο (87’ Μπερτόλιο), Τιλίκα (46’ Σανταφέ), Μπαράλες (66’ Κωστέας).

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης 1-0 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης 1-0 |HIGHLIGHTS|”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wMy8xMi8xOS8yM180MF82NDBlMjZiY2Q0YWEzLmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M15S”,”uploadDate”:”2023-03-12T19:22:00.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cr4nbliwq3pt”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο