fbpx

Ερμής Ζωγράφου-Κόμπρα ΑΠΣ 5-1: Ένα βήμα μακριά από τα ημιτελικά οι Ιλισιώτες

Ερμής Ζωγράφου-Κόμπρα ΑΠΣ 5-1: Ένα βήμα μακριά από τα ημιτελικά οι Ιλισιώτες

Μεγάλη εντός έδρας νίκη για τον Ερμή Ζωγράφου επί της Κόμπρας ΑΠΣ με σκορ 5-1, στο κλειστό των Ιλισίων «Αντώνης Φώτσης», στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων για τα play off της Stoiximan Futsal Super League.

Οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 1-0 από την αρχή του tie, και με τη χθεσινή τους επικράτηση “ζευγάρωσαν” τις νίκες τους, και τους απομένει μία ακόμα, προκειμένου να βρεθούν στα ημιτελικά του Ελληνικού πρωταθλήματος σάλας.

Ο Ερμής προηγήθηκε νωρίς στο ξεκίνημα του αγώνα με δύο τέρματα, όμως η ομάδα του Χάρη Γράψα μείωσε πριν την ανάπαυλα για να διαμορφωθεί το σκορ του πρώτου ημιχρόνου (2-1).

Στην επανάληψη, η ομάδα του Ζωγράφου διαχειρίστηκε έξυπνα το υπέρ της προβάδισμα, και με πλήρη έλεγχο της κατοχής βρήκε δίχτυα άλλες τρεις φορές, παίρνοντας πανηγυρικά τη νίκη, που τους φέρνει πολύ κοντά στους “4”.

Για τον Ερμή σκόραραν οι Κολέντζος (2), Τσέπας, Κουνταρδάς και Τσέλιος, ενώ για την Κόμπρα το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Ασημακόπουλος.

Επόμενο παιχνίδι στο κλειστό του Βύρωνα, όπου αν κερδίσει ο Ερμής θα προκριθεί, ενώ αν επικρατήσει η Κόμπρα θα έχουμε τέταρτο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο