fbpx

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-2: Οι πράσινοι νίκησαν στο Περιστέρι και ανέβηκαν στην κορυφή

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-2: Οι πράσινοι νίκησαν στο Περιστέρι και ανέβηκαν στην κορυφή

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Φώτη Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός επικράτησε σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι 2-0 του Ατρόμητου και έκοψε πρώτος το νήμα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, εκμεταλλευόμενος την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό.

Χαμός στην εξέδρα

Στο 3’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ. Ο Ρομπάιγ, μετά από λάθος του Κώτσιρα, βγήκε απέναντι από τον Μπρινιόλι, αλλά ο Σάρλια πρόλαβε και έβαλε την κόντρα και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Στο 9’ ο Ιωαννίδης σέντραρε, ο Μαντσίνι πήρε την κεφαλιά, αλλά ήταν άστοχος.

Στο 10’ το παιχνίδι διεκόπη, καθώς είχαμε είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Περίπου 20 φίλαθλοι του Ατρόμητου μπήκαν μέσα, καθώς στις εξέδρες υπήρχαν 25-30 οπαδοί του τριφυλλιού. Ενας από τους χούλιγκαν έριξε 2-3 φωτοβολίδες και ο διαιτητής του αγώνα είπε στους παίκτες να επιστρέψουν στα αποδυτήρια. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν μεταξύ των οπαδών και της αστυνομίας, ενώ από τα μεγάφωνα ακουγόταν «Φίλαθλοι, προστατεύστε την ομάδα μας»…

Διακοπή 28 λεπτών

Το παιχνίδι άρχισε και πάλι μετά από 28 λεπτά διακοπής.

Στο 18’ σουτ του Κλεϊνχέισλερ απομάκρυνε δύσκολα ο Γιαννιώτης, ενώ στο 21’ ο Ντε Μποκ αστόχησε με κεφαλιά, αν και ήταν εντελώς αμαρκάριστος.

Στο 31’ οι πράσινοι έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Μαντσίνι, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Γιαννιώτη και δεν μπόρεσε να τον νικήσει με διπλή προσπάθεια.

Στο 43’ ο Ιωαννίδης γύρισε ωραία το κορμί του, σούταρε, αλλά ούτε κι αυτός νίκησε τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου.

Ο πρωταγωνιστής

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής φορ πέτυχε δύο γκολ, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το 0-1 έγινε στο 49’ με δυνατό σουτ του Ιωαννίδη που δεν άφησε περιθώρια αντίδρ

ασης στον Γιαννιώτη.

Στο 52’ οι πράσινοι απείλησαν και πάλι με τον Παλάσιος, αλλά το σουτ του «αλλοίωσε» ο Ντε Μποκ.

Στο 59’ ο Ιωαννίδης βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή από μαρκάρισμα του Μαυρομάτη, ο Ευαγγέλου δεν έδωσε κάτι. Εγινε όμως έλεγχος από το VAR και τελικά δόθηκε πέναλτι. Ο φορ του τριφυλλιού ευστόχησε από τα 11 βήματα και έκανε το 2-0.

Στο 66’ σουτ του Κλεϊνχέισλερ απομάκρυνε ο Γιαννιώτης, ενώ στο 85’ σουτ του Φριτζόνσον μπλόκαρε ο Μπρινιόλι.

Γκολ: 49’, 63’ (πεν.) Ιωαννίδης

Διαιτητής: Αγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες:

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Έντερ, Κουέν (79’ Φριτζόνσον), Καμαρά, Τζαβίδας (46’ Κιάρτανσον), Ρομπάιγ (71’ Τζοβάρας), Κλωναρίδης (71’ Ροτάριου).

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Μάγκνουσον, Σάρλια (59’ Πούγγουρας), Κώτσιρας, Χουάνκαρ (76’ Πούχατς), Ρούμπεν (76’ Τσοκάϊ), Κουρμπέλης, Κλεϊνχέισλερ (68’ Τσέριν), Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδης (76’ Βέρμπιτς).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο