fbpx

Αρης – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Εύκολη νίκη με ανατροπή

Αρης – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Εύκολη νίκη με ανατροπή

Ο Αρης νίκησε 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 26η αγωνιστική της Super League και προσπέρασε τον Βόλο στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά και πέτυχαν γκολ μόλις στο 2’ με τον Μπράμπετς που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο ΠΑΣ απάντησε άμεσα και στο 7’ ήταν εκείνος που αιφνιδίασε τον Αρη καθώς προηγήθηκε στο 7’ με τον Λιάσο από ασίστ του Τζίμα.

Στο 18’ ο Μορέιρα τετ α τετ πλάσαρε άουτ και στο 26’ ο Νταρίντα με πλασέ από ασίστ του Γκαρσία ισοφάρισε για τους «κίτρινους» 1-1. Οι γηπεδούχοι πήραν ψυχολογία, κυριάρχησαν στο γήπεδο και στο 43’ από σέντρα του Καμάτσο ο Ματέο Γκαρσία έκανε την ανατροπή και το 2-1.

Στο β’ μέρος ο Αρης ήλεγξε το ματς και στο 58’ με τον Καμαρά έκανε και το 3-1 από ασίστ του Καμάτσο και ουσιαστικά τελείωσε εκεί το παιχνίδι.

Ο διαιτητής Κατοίκος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Σόρια, Πίρσμαν.

ΑΡΗΣ: Σιαμπάνης, Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Πίρσμαν (75’ Μαζικού), Ντουκουρέ (88’ Σγουρός), Νταρίντα, Γκαρσία, Πάλμα (88’ Νταμπό), Καμάτσο (75’ Ιτουρμπε), Καμαρά (88’ Γκρέι).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τσιντώτας, Σόρια, Εραμούσπε (75’ Μπορταγκαράι), Ράντου, Μπακαδήμας, Μπιλμπάο, Τζίμας (81’ Σταματελόπουλος), Ριένστρα (88’ Κύρκος), Λιάσος, Μορέιρα, Μπάλαν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο