fbpx

Αγγλία: Έγραψε ιστορία (τελικά) ο Χάρι Κέιν

Αγγλία: Έγραψε ιστορία (τελικά) ο Χάρι Κέιν

Ο Χάρι Κέιν σημείωσε στη χθεσινή νίκη (3-1) της Τότεναμ επί της Νότιγχαμ Φόρεστ το 269ο και το 270ο αγωνιστικό του γκολ για τους «Πετεινούς», σπάζοντας τελικά το ρεκόρ όλων των εποχών του Τζίμι Γκριβς που έφτασε στα 268 γκολ, όπως αναφέρει η Διεθνής Oμοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS).

Να σημειωθεί ότι η Τότεναμ, σύμφωνα με τους δικούς της υπολογισμούς, έχει πιστώσει μόνο 266 γκολ στον Γκριβς, χωρίς να υπολογίζονται τα άλλα 2 γκολ που σημείωσε στο FA Charity Shield, όπως είχαν αποκαλύψει οι «The Times».

Γι’ αυτό αναφέρθηκε ευρέως ότι ο Κέιν θα είχε ξεπεράσει το ρεκόρ του Γκριβς στις 5 Φεβρουαρίου, όταν σημείωσε το 267ο γκολ του. Αλλά στην πραγματικότητα, αυτό το γεγονός συνέβη μόλις χθες.

Επίσης ο Χάρι Κέιν έφτασε χθες τα 20 γκολ στην Premier League για έκτη σεζόν, κατόρθωμα που είχαν πετύχει μόνο στο παρελθόν οι Άλαν Σίρερ και Σέρχιο Αγουέρο, ενώ όπως είναι γνωστό έχει σκοράρει απέναντι και στην 32 ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο