fbpx

Αλμέιδα: «Μπορεί να βγάλει θετικά πράγματα η ήττα, θα παλέψουμε όπως πάντα» (vid)

Αλμέιδα: «Μπορεί να βγάλει θετικά πράγματα η ήττα, θα παλέψουμε όπως πάντα» (vid)

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό μίλησε ο Ματίας Αλμέιδα, λέγοντας πως μπορεί να βγάλει δει θετικά πράγματα.

Αναλυτικά:

«Σήμερα θα διαχώριζα το ματς. Νομίζω στο πρωτο μέρος παίξαμε όπως συνήθως. Στο ημίχρονο μιλήσαμε και προσπαθήσαμε να  διορθώσουμε τους τρόπους που μπορεί να μας απειλήσει το αντίπαλος και τελικα έτσι δεχτήκαμε το γκολ. Από μία αντεπίθεση.

Πιστευω πως πολλες φορές από τις ήττες βγαίνουν κάποια θετικά πράγματα. Ο κόσμος πάτα μας στηρίζει και είμαστε ευγνώμωνες. Θα δουλέψουμε για τα λάθη που κάναμε και ξεκινάνε τα πλέι οφ, θα παλέψουμε όπως κάνουμε πάντα»

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα στη COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα στη COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wMy8xMi8xOS8zMF80M182NDBlMjg2M2Q2YjBjLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M49S”,”uploadDate”:”2023-03-12T19:30:22.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cr4nj4af7pjl”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο