fbpx

«Σύννεφα» για Κόντε στην Τότεναμ

«Σύννεφα» για Κόντε στην Τότεναμ

Επισφαλής φαίνεται πως είναι η θέση του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ, μετά και τον αποκλεισμό της από τα προημιτελικά του Champions League από τη Μίλαν.

Παράλληλα, η κακή σεζόν που πραγματοποιούν οι Λονδρέζοι στην Premier League, έχει προβληματίσει τη διοίκηση του συλλόγου αναφορικά με το μέλλον του, καθώς, δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι.

Μάλιστα, βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να υπάρξει «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές πριν από την ολοκλήρωση της εφετινής σεζόν, λόγω και των κακών σχέσεων που έχει ο Κόντε με αρκετούς παίκτες της Τότεναμ. Κάτι που φάνηκε κι απ’ το ξέσπασμα του Ριτσάρλισον και τις δηλώσεις που έκανε ο Βραζιλιάνος επιθετικός, αμέσως μετά τον αποκλεισμό απ’ τη Μίλαν.

Ήδη έχουν υπάρξει αρκετά δημοσιεύματα για πιθανούς αντικαταστάτες, με τους Βρετανούς να τονίζουν πως ο Λουίς Ενρίκε είναι ο διακαής πόθος του προέδρου της ομάδας, Ντάνιελ Λίβι. Επιπλέον, τα άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτά των Μαουρίτσιο Ποτσετίνο (για μία πιθανή επιστροφή στους «σπερς» έπειτα από τρία χρόνια), Τόμας Τούχελ και Μάρκο Σίλβα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο