fbpx

Ενοίκιο» 60.000 ευρώ η ΕΠΟ για την Opap Arena

Ενοίκιο» 60.000 ευρώ η ΕΠΟ για την Opap Arena

H Opap Arena είναι η νέα έδρα της Εθνικής Ομάδας με την ΕΠΟ να καταβάλει για κάθε παιχνίδι το ποσό των 60.000 ευρώ. Η «γαλανόλευκη» το 2023 θα χρησιμοποιήσει την έδρα της ΑΕΚ για τα ακόλουθα παιχνίδια: Φιλικό παιχνίδι με την Λιθουανία στις 27 Μαρτίου και για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την Ιρλανδία στις 16 Ιουνίου, με το Γιβραλτάρ στις 10 Σεπτεμβρίου, με την Ολλανδία στις 16 Οκτωβρίου και με την Γαλλία του Κιλιαν Εμπαπέ στις 21 Νοεμβρίου.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η εταιρία που διαχειρίζεται το γήπεδο της ΑΕΚ θα εισπράξει από την ομοσπονδία το ποσό των 300.000 ευρώ! Σε αυτό το ποσό δεν περιλαμβάνεται το ρεύμα που θα καταναλωθεί από το άναμμα των προβολέων…

Η ΕΠΟ κατέβαλε το ποσό των 60.000 ευρώ για την χρησιμοποίηση του ΟΑΚΑ, ενώ όταν έπαιζε στο «Γ. Καραϊσκάκης» πλήρωνε γύρω στις 35-40.000 ευρώ.

Στα παιχνίδια με την Ολλανδία και την Γαλλία είναι σίγουρο ότι η Ομοσπονδία θα έχει έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων, ωστόσο στα παιχνίδια με την Λιθουανία και το Γιβραλτάρ μάλλον θα «μπει» μέσα με το «ενοίκιο» των 60.000 ευρώ.

Ο ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΟΣ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο