fbpx

Μπάγερν Μονάχου-Παρί Σεν Ζερμέν: «Τιτανομαχία» με έπαθλο μια θέση στους «8»

Μπάγερν Μονάχου-Παρί Σεν Ζερμέν: «Τιτανομαχία» με έπαθλο μια θέση στους «8»

Στο Μόναχο θα ολοκληρώσει την… πορεία του ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, αφού τίθενται αντιμέτωπες η Μπάγερν και η Παρί Σεν Ζερμέν, για τη φάση των «16» του Champions League.

Χαρούμενος από το νέο ρεκόρ του, αυτό των περισσότερων γκολ στην ιστορία της Παρί Σεν Ζερμέν (201), ο Κιλιάν Εμπαπέ θα ηγηθεί της προσπάθειας των Παριζιάνων (σ.σ. θα αγωνιστούν χωρίς τον Νεϊμάρ), οι οποίοι θα επιδιώξουν να ανατρέψουν την Τετάρτη την ήττα 1-0 που γνώρισαν κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο Παρίσι και να προκριθούν στους «8» του Champions League.

«Είμαι ήδη συγκεντρωμένος στον αγώνα της Τετάρτης, χάρηκα με τους φιλάθλους, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε γρήγορα» είπε ο Εμπαπέ στο «Παρκ ντε Πρενς» το Σάββατο, μετά τη νίκη (4-2) επί της Ναντ, όπου ξεπέρασε τα 200 γκολ του Έντινσον Καβάνι.

«Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, θέλουμε να πάμε εκεί για να προκριθούμε, έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση αλλά και ταπεινότητα, αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα, αλλά είμαστε η Παρί Σεν Ζερμέν, θα παίξουμε για να προκριθούμε» πρόσθεσε.

Η Παρί χρειάζεται πραγματικά το αστέρι της για να επιστρέψει από την ήττα (0-1) στον πρώτο αγώνα. Σε εκείνο το ματς ο Εμπαπέ μπήκε στο 57ο λεπτό, προερχόμενος από τραυματισμό, και άλλαξε την εικόνα της ομάδας.

Πριν από δύο χρόνια, με την ταχύτητα και το ταλέντο του είχε υποχρεώσει σε ήττα (2-3) την Μπάγερν, σε μια άδεια (λόγω Covid-19) «Αλιάντς Αρένα» και κάτω από χιονόπτωση. Ήταν προημιτελικός, ο Εμπαπέ είχε σκοράρει δύο φορές και η Παρί Σεν Ζερμέν είχε προκριθεί, παρά την ήττα (0-1) στο Παρίσι, με το… μπόνους των εκτός έδρας γκολ, που δεν υπάρχει πλέον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο