fbpx

Μαρινάκης σε Πινέϊρο: «Τι αλητείες κάνετε;»

Μαρινάκης σε Πινέϊρο: «Τι αλητείες κάνετε;»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης τιμωρήθηκε με την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε ημέρες, λόγω της συμπεριφοράς του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται τι είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στον διαιτητή Ζοάο Πινέιρο όταν ακύρωσε γκολ του Βρουσάι:

«-Στο 90’ ο πρόεδρος της πρώτης εγκαλούμενης, Ε. Μαρινάκης, α) εισήλθε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου πλησίον των πάγκων των ομάδων χωρίς να έχει προς τούτο δικαίωμα και β) διαμαρτυρόμενος έντονα προς τον διαιτητή του αγώνα είπε: «Τι είναι αυτά τα πράγματα που κάνετε ρε; Γιατί ακυρώνεται το γκολ μας; Γιατί σε φώναξε στο VAR; Τι είναι αυτές οι αλητείες που κάνετε; Δε ντρέπεστε».

-Στο 92’ ο αντιπρόεδρος της πρώτης εγκαλούμενης, Κ. Καραπαπάς, διαμαρτυρήθηκε έντονα σε απόφαση του διαιτητή λέγοντάς του: «Δεν ντρέπεστε ρε τι είναι αυτά που κάνετε; Γιατί ακυρώνεις το γκολ;».

-Μετά τη λήξη του αγώνα υπήρχαν εντός των αποδυτηρίων πέντε άτομα μη διαπιστευμένα από την διοργανώτρια αρχή και ένας εξ αυτών σε ερώτηση του εκπροσώπου της φιλοξενούμενης ομάδας «Τι είσαι εσύ εδώ μέσα» του απάντησε: «Είμαι αυτός που σε γαμ…» με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ των διαπιστευμένων των δύο ομάδων με φραστικές αντεγκλήσεις».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο