fbpx

Αλκης Καμπανός: Σοκάρει η μαρτυρία για τη δολοφονία του

Αλκης Καμπανός: Σοκάρει  η μαρτυρία για τη δολοφονία του

Συγκλονιστική ήταν η κατάθεση της γιατρού-νευρολόγου του πληρώματος του ΕΚΑΒ που έφτασε πρώτη στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης στον Αλκη Καμπανό. «Ήμουν υπηρεσία και κατά τις 12 με μία παρά, δεχθήκαμε κλήση για περιστατικό με έναν μαχαιρωμένο. Μιλώντας με αστυνομικούς μάς είπαν ότι τα θύματα είναι περισσότερα», είπε αρχικά στην κατάθεση της η γιατρός. Και πρόσθεσε: «Κατεβαίνοντας από το όχημα της κινητής μονάδας υπήρχε στα αριστερά μου ένας νεαρός γερμένος ανάσκελα στις σκάλες που έφερε πολλαπλά τραύματα από την κεφαλή μέχρι τα πόδια. Είχε επαφή με το περιβάλλον αλλά βρισκόταν σε σύγχυση. Στα δεξιά μου, σε ένα τοιχάκι πεσμένος καθιστός ήταν άλλος νεαρός. Δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον. Κάτω από τη βουβωνική χώρα υπήρχε αθρόα και κατακλυσμιαία αιμορραγία. Κυριολεκτικά ένα λουτρό αίματος. Ψηλάφησα για σφυγμό. Δεν ανέπνεε και λόγω της αθρόας αιμορραγίας ήταν έκζεμος…».

Η μάρτυρας ανέφερε ότι ο θάνατος του 19χρονου ήταν ακαριαίος κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα όταν μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο. «Μεταφέραμε το σώμα του εκλιπόντος μέσα στο ασθενοφόρο. Ήταν δύσκολη απόφαση για μένα. Όταν διαπίστωσα ότι ήταν νεκρός έσπευσα να βοηθήσω τον έτερο πολυτραυματία μαχαιρωμένο. Ο Άγγελος Βογιατζόγλου είχε επαφή με το περιβάλλον, είχε ζάλη, υπνηλία, τα οποία είναι σημεία εγκεφαλικής κάκωσης που μπορεί να σημαίνουν από διάσειση μέχρι εγκεφαλικό αιμάτωμα», συμπλήρωσε η γιατρός του ΕΚΑΒ, σημειώνοντας ότι είχε κακώσεις κεφαλής, στον κορμό και στα άκρα.

Στην κατάθεση της είπε ακόμα: «Ο Άγγελος έκανε συνεχώς τις ίδιες ερωτήσεις γεγονός που μπορεί να είναι συνέπεια τραυματικής εγκεφαλικής κάκωσης. Μου ανέφερε ότι είχαν μαζευτεί παρέα να πιουν αναψυκτικά, τους πλησίασε μια ομάδα και μετά από μια στιχομυθία που είχαν, τους μαχαιρώνανε και τους χτυπήσανε με σιδηρολοστούς και ρόπαλα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο