fbpx

Πότερ: «Χρειαζόμαστε τη στήριξη των φιλάθλων μας»

Πότερ: «Χρειαζόμαστε τη στήριξη των φιλάθλων μας»

Για το πόσο σημαντική είναι η στήριξη των φιλάθλων της Τσέλσι ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τη Ντόρτμουντ αύριο το βράδυ (7/3) έκανε λόγο ο Γκρέιαμ Πότερ.

Ο προπονητής της Τσέλσι μίλησε στους δημοσιογράφους πριν τη ρεβάνς με τους Βεστφαλούς, από τους οποίους ηττήθηκαν με 1-0 στον πρώτο αγώνα και τόνισε πως ένα γεμάτο «Στάμφορτν Μπριτζ» θα προσφέρει στην ομάδα τη μεγάλη στήριξη που χρειάζεται αυτή τη στιγμή.

«Οι φίλαθλοι έχουν πάντα το δικαίωμα να εκφράζουν τις απόψεις τους και υποφέρουν όπως οι υπόλοιποι από εμάς όσον αφορά τα αποτελέσματα που είχαμε. Η υποδοχή και η υποστήριξη που είχαμε ήταν φανταστική», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Γνωρίζουν τη σημασία του αγώνα αύριο το βράδυ. Θέλουν η ομάδα να περάσει, να προχωρήσει και ξέρουν πόσο σημαντικοί είναι. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι θα είναι δύσκολα για την Ντόρτμουντ εκτός έδρας στο Champions League και χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας για αυτό».

Όσο αφορά το κλίμα δυσαρέσκειας που υπάρχει μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και το πως αυτό άλλαξε μετά τη νίκη του Σαββάτου επί της Λιντς, τόνισε: «Είναι καλύτερα όταν κερδίζεις. Όλοι είναι λίγο πιο χαρούμενοι. Είχαμε κάποια παιχνίδια όπου θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει περισσότερα από ένα γκολ και χρειαζόμαστε αυτήν την απόδοση αύριο το βράδυ. Παίζουμε ενάντια σε μια κορυφαία ομάδα, μια ομάδα που βρίσκεται σε καλή θέση με τις νίκες που είχε».

Οι Γερμανοί έχουν κερδίσει τα τελευταία 10 παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων οκτώ στην Bundesliga, όπου είναι ισόβαθμοι αλλά δεύτεροι, λόγω της διαφοράς τερμάτων, πίσω από την Μπάγερν Μονάχου.

Η Τσέλσι αποκλείστηκε και από τα δύο εγχώρια κύπελλα και βρίσκεται στη 10η θέση στην Premier League, με συνέπεια το Champions League να φαίνεται ως ο μοναδικός ρεαλιστικός στόχος του συλλόγου για ένα τρόπαιο αυτή τη σεζόν.

Όσον αφορά στην επιστροφή του Ενγκολό Καντέ, ο οποίος έχει μείνει εκτός δράσης από τον Αύγουστο, δήλωσε: «Είναι πολύπλοκο το θέμα με τον Καντέ γιατί είχε πολύ χρόνο εκτός. Θα είναι μια περίπτωση για το πώς θα τον επαναφέρουμε σε ταχύτητα για να παίξει ποδόσφαιρο Premier League ή Champions League. Δε θα μπορεί να επιστρέψει για 90 λεπτά σύντομα, αλλά το γεγονός ότι είναι μαζί μας είναι συναρπαστικό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο