fbpx

Ατρόμητος: «Δεν δίνουμε εισιτήρια σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό»

Ατρόμητος: «Δεν δίνουμε εισιτήρια σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό»

Αμετακίνητος στη θέση του να μη δίνει εισιτήρια στους φίλους των ομάδων του Big 4 παραμένει ο Ατρόμητος.

Με αφορμή το αίτημα της ΑΕΚ για παρουσία οπαδών της στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου στο εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης (17:30), οι Περιστεριώτες ξεκαθάρισαν πως «ο Ατρόμητος δεν παραχωρεί εισιτήρια σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια και η απόφαση του Δ.Σ. να μην παραχωρήσει εισιτήρια στην ΑΕΚ συμπεριλαμβάνεται στο ίδιο πλαίσιο. Το ίδιο συνέβη με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν. Με τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Επιπλέον, τα επεισόδια, που έγιναν με τον Άρη, εκεί, που είχαν δοθεί εισιτήρια, αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για να μη δοθούν σε φιλοξενούμενους οπαδούς σε τέτοιου είδους ματς, ώστε να αποφύγουμε την παραμικρή υποψία επεισοδίων».

Από την ΑΕΚ μάλιστα είχαν ζητήσει εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς πριν ακόμα τα γεγονότα (δοκάρια) που οδήγησαν στην αναβολή του.

Από τον Ατρόμητο καταλήγουν: «Για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις, είναι πάγια τακτική χρόνων να μη δίνονται εισιτήρια σε φιλοξενούμενους σε τέτοια ματς και δεν αποτελεί εξαίρεση η συγκυρία με την ΑΕΚ. Το ίδιο συνέβη με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό δύο φορές και το ίδιο θα γίνει τελευταία αγωνιστική με Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο