fbpx

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 6-0: Εξάσφαιρος ο Θρύλος (vid)

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 6-0: Εξάσφαιρος ο Θρύλος (vid)

Περίπατος για τον Ολυμπιακό που συνέτριψε με 6-0 τον Λεβαδειακό στο “Καραϊσκάκη” για την 25η αγωνιστική της Super League, προτελευταίας της κανονικής περιόδου. Με τους Πειραιώτες την ερχόμενη και τελευταία αγωνιστική πριν τα πλέι οφ, να δοκιμάζονται στη Ν. Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ…

Οι δυο ομάδες παραταχθηκαν με αρκετες αλλαγές λόγω τραυματισμών και τιμωριών, με τον Μίτσελ να μην εχει στη διάθεση του, τους Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ, Σωκράτη, Εμβιλα, Γκάρι και Χάμες.

Μόλις στο 3′ ο Μπιέλ με ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 12′ ο Μπακαμπού έδωσε σκαφτή πάσα στον Φορτούνη αλλά τα πλασέ του έφυγε λίγο άουτ. Στο 14′ κοντινή κεφαλιά του Μαδούρα εδωσε ο Γκροφ. Στο 23′ απείλησε πρώτη φορά η Λιβαδειά με κεδαλιά του Συμελίδη λίγο άουτ και στο 27′ Γκροφ έσωσε δυο φορές σε κεφαλιά του Μασούρα. Ομως στο 39′ απο κόρνερ του Φορτούνη ο Χουάνγκ με μονοκόματο σουτ στη κίνηση έγραψε το 2-0.

Στο 50^ και πάλι ο Μπιέλ από ασίστ του Φορτούνη έκανε το 3-0. Συο 54′ ο Ολυμπικός κέρφισε πέναλτι σ2 χέρι του Τσάπρα και ο Μπακαμπου έκανε το 4-0. Στο 83′ ακυρώθηκε γκολ του Ελ Αραμπί ως οφσάιντ και στκ 86′ ο Κανός με δυνατό σουτ έκανε το 5-0 και δύο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έκανε το τελικό 6-0.

Ο διαιτητής Περράκης “κιτρίνισε” τους Μασούρα, Χάμοντ, Παζ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Μπα, Ντόι, Ραμόν, Σαμασέκου, Χουάνγκ (56′ Κσάμι), Μασούρας (73′ Μπουτούτσι), Μπίελ (56′ Κανός), Φορτούνης (73′ Βαλμπουενά), Μπακαμπού (56′ Ελ Αραμπί)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκροφ, Βήχος, Παζ, Τσάπρας, Ντεντάκης, Χάμοντ (70′ Σαχπεκίδης), Μεχία (56′ Περέιρα), Γιαννιώτας (83′ Ντα Σίλβα), Συμελίδης (56′ Μπελμόντ), Βρακάς (70′ Νίκας), Δούμτσιος.

*Πολλά ήταν τα υβριστικά συνθηματα κατά των πολιτικών και ειδικότερα κατα της κυβέρνησης με φόντο την τραγωδία των Τεμπών και ειδικά η ιαχή “δολοφόνοι” δονούσε την ατμόσφαιρα όπως και το γνωστό σύνθημα για τον πρωθυπουργό…

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο