fbpx

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7-0: Ένα δύο τρία – εφτά και ιστορικός διασυρμός (vid)

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7-0: Ένα δύο τρία – εφτά και ιστορικός διασυρμός  (vid)

Η Λίβερπουλ φιλοξένησε το απόγευμα της Κυριακής (5/3) την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ενώ όλοι περίμεναν ότι θα γίνει ένα πραγματικό ντέρμπι, οι γηπεδούχοι πυροβόλησαν 7 φορές μην αφήνοντας περιθώρια στους Κόκκινους Διαβόλους.

Το ματς:

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο ματς με σκοπό να δείξουν από την αρχή πως θέλουν τους τρεις βαθμούς, αλλά καμία μέχρι το 40′ δεν είχε καταφέρει να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Ωστόσο ο Γκάκπο στο 43ο λεπτό έδωσε φτερά στην ομάδα του κάνοντας το 1-0 και στέλνοντας της στα αποδυτήρια με προβάδισμα ψυχολογίας.

Στην επανάληψη, η Λίβερπουλ συνέχισε από εκεί που σταμάτησε, αφού ο Νούνιες στο 47′ έκανε το 2-0 και τρία λεπτά αργότερα (50′), ο Γκάκπο διπλασίασε τα τέρματα του (3-0).

Με το 3-0 υπέρ της η Λίβερπουλ έπαιζε με άνεση και έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο, κόντρα σε μια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν έβρισκε τον παραμικρό χώρο για να απειλήσει.

Ο Σαλάχ στο 66′ πήρε την σκυτάλη και έβαλε και εκείνο το γκολ για το 4-0 , τελειώνοντας μια και καλή την ομάδα του Τεν Χάγκ.

Σαν να μην έφτανε αυτό , ο Νούνιες έκανε το 5-0 στο 75′ , ενώ ο Σαλάχ θέλησε να διευρύνει και άλλο το σκορ στο 83′ (6-0).

Ο φευγάτος Φιρμίνιο, στο 88′ έδωσε την χαριστική βολή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού έκανε το τελικό 7-0.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Ρόμπερτσον, Έλιοτ (85’ Τζόουνς), Φαμπίνιο (78’ Ζότα), Χέντερσον (79’ Μίλνερ), Σαλάχ, Χάκπο (79’ Φιρμίνο), Νούνιες (79’ Μπάιτσετιτς).

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Νταλότ, Βαράν, Μαρτίνες (77’ Μαλάσια), Σο, Κασεμίρο (77’ Ζάμπιτσερ), Φρεντ (68’ ΜακΤόμινεϊ), Μπρούνο Φερνάντες, Άντονι, Ράσφορντ (85’ Ελάνγκα), Βέγκχορστ (68’ Γκαρνάτσο)

https://www.youtube.com/watch?v=RNhc4tDT_PA&ab_channel=MUFC

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ 2-0

Τσέλσι – Λιντς 1-0

Άρσεναλ – Μπόρνμουθ 3-2

Γουλβς – Τότεναμ 1-0

Μπράιτον – Γουέστ Χαμ 4-0

Άστον Βίλα – Κρίσταλ Πάλας 1-0

Σαουθάμπτον – Λέστερ 1-0

Νότιγχαμ Φόρεστ – Έβερτον 2-2

Δευτέρα 6/3

22:00| Μπρέντφορντ – Φούλαμ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο