fbpx

«Η Ρεάλ είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή»

«Η Ρεάλ είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή»

Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησε η μάνατζερ του Έρλινγκ Χάαλαντ και προκάλεσε διάφορα σενάρια σχετικά με το μέλλον του παίκτη.

Είναι ο παίκτης που τραβάει τα βλέμματα όλων στην Premier League με τα φετινά του κατορθώματά (27 γκολ σε 24 αγώνες) και όπως είναι επόμενο, γίνεται το αντικείμενο συζητήσεων και μεταγραφικός στόχος σε κάθε μεγάλη ομάδα. Με τις δηλώσεις της, η μάνατζέρ του, Ραφαέλα Πιμέντα «τάραξε» τα ήρεμα νερά της Σίτι όσον αφορά στο μέλλον του, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια ομάδα που αποτελεί όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή.

«Ο Έρλινγκ πήγε στη Σίτι επειδή υπήρχε τέτοια ιστορία της οικογένειάς του με τον σύλλογο. Έχετε δει τις φωτογραφίες του όταν ήταν παιδί με τη φανέλα της Σίτι, οπότε είναι φυσικό να θέλει να ζήσει αυτό που βίωσε ο πατέρας του.

Και φυσικά πάνω από αυτό, πολύ πάνω από αυτό, είναι ότι ήθελε να παίξει για τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Όταν όμως έχουμε έναν παίκτη, κάνουμε σχέδια. Ακόμα κι αν ο παίκτης είναι 15 ετών. Σχεδιάζουμε την καριέρα του» ανέφερε χαρακτηριστικά, προτού συνεχίσει:

«Όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά όταν έλεγα σε έναν παίκτη ”θα σε πάω στην Αγγλία” το πρώτο πράγμα που θα μου απαντούσε ήταν ” τι έκανα λάθος; Γιατί δεν με συμπαθείς;”. Τώρα αν ρωτήσω έναν παίκτη ποιος είναι ο στόχος του θα μου πει την Premier League. Δεν λέει Σίτι, Τσέλσι ή Άρσεναλ, αλλά Premier League.

Αυτό είναι το μέρος για έναν ατζέντη γιατί είναι το πρωτάθλημα που θέλουν να βρίσκονται οι παίκτες. Είναι ένα φανταστικό πρωτάθλημα. Είναι ανταγωνιστικό. Κάθε παιχνίδι είναι μια πρόκληση. Όλοι θέλουν να το παρακολουθήσουν. Θέλουν να είναι εδώ.

Αλλά υπάρχει η Premier League, υπάρχει και η Ρεάλ Μαδρίτης. Και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάτι που την κάνει όνειρο όλων των ποδοσφαιριστών. Η Ρεάλ έχει αυτή τη μαγεία, όχι του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, αλλά έχει το Champions League».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο