fbpx

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Για το θαύμα οι ερυθρόλευκοι – Με απουσίες στο Φάληρο η «Ένωση»

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Για το θαύμα οι ερυθρόλευκοι – Με απουσίες στο Φάληρο η «Ένωση»

Ολυμπιακός και ΑΕΚ αναμετρώνται απόψε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (20:00, Cosmote Sport1) για τη ρεβάνς του 3-0 στην Opap Arena.

O Ολυμπιακός παρά την καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν νίκησε και ψάχνουν την απόλυτη ανατροπή αφού πρέπει να αντιστρέψουν το 3-0 του πρώτου αγώνα απόψε κόντρα στην ΑΕΚ που θα είναι και η πρώτη νίκη των ερυθρολεύκων σε ντέρμπι την φετινή σεζόν.

Ο Χάμες Ροντρίγκες έμεινε ξανά εκτός αφού δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του ενώ νοκ άουτ λόγω τραυματισμού έμεινε και ο Γιαν Εμβιλά. Ταυτόχρονα εκτός είναι ο τιμωρημένος Παπασταθόπουλος ενώ για λόγους τακτικής οι Σισέ, Γκ. Ροντρίγκες και Ρέτσος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Χρυσόπουλος, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Από την άλλη η ΑΕΚ θέλει απλώς να διαχειριστεί το υπέρ της μεγάλο πλεονέκτημα για να προκριθεί στον τελικό του θεσμού με τον Ματίας Αλμέιδα να πηγαίνει στο Φάληρο με εκτεταμένο ροτέισιον αφού η «Ένωση» έχει αρκετούς απόντες.

Αυτοί είναι οι Λιβάι Γκαρσία, Μοχαμάντι, Φαν Φέερτ, Πάολο Φερνάντες και ο νεαρός Μαχαίρας.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης, Μαχαίρας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο