fbpx

Δυο αγωνιστικές και 10.000 ευρώ πρόστιμο στον Μουρίνιο

Δυο αγωνιστικές και 10.000 ευρώ πρόστιμο στον Μουρίνιο

Με αποκλεισμό δυο αγωνιστικών και πρόστιμο 10.000 ευρώ τιμώρησε ο Ιταλός αθλητικός δικαστής τον Ζοσέ Μουρίνιο για τις έντονες αντιδράσεις τους στη χθεσινή ήττα της Ρόμα από την Κρεμονέζε.

Ο Πορτογάλος δέχθηκε την κόκκινη κάρτα στο 46ο λεπτό της αναμέτρησης, καθώς επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή του αγώνα, ενώ ο ίδιος υποστήριξε πως η αντίδρασή του προκλήθηκε από την αντιμετώπισή του από τον τέταρτο διαιτητή και πρόσθεσε ότι θα ζητήσει νομικές συμβουλές.

Ο αθλητικός δικαστής τόνισε ότι ο Μουρίνιο τιμωρήθηκε επειδή «αμφισβήτησε έντονα και προκλητικά την απόφαση του διαιτητή στο δεύτερο ημίχρονο και επανέλαβε τέτοια συμπεριφορά τη στιγμή της αποβολής. Επειδή, επίσης, στο τέλος του αγώνα, μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών, και απηύθυνε σοβαρές προσβλητικές εκφράσεις στον τέταρτο διαιτητή», ανέφερε η ανακοίνωση της Serie A.

Ο Μουρίνιο πρόκειται να χάσει τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της Ρόμα με τη Γιουβέντους την Κυριακή (5/3) και τη Σασουόλο στις 12 Μαρτίου. Η Ρόμα έχει ήδη αποφασίσει να κάνει προσφυγή, για να προσπαθήσει να μειώσει την ποινή του προπονητή της.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο