fbpx

Νταμπράουσκας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι» (vid)

Νταμπράουσκας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι» (vid)

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του προκειμένου να κερδίσουν τον Ιωνικό στάθηκε ο Βάλντας Νταμπράουσκας.

Αναλυτικά:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όποιος σκόραρε πρώτος, μπορεί να ήταν σε καλύτερη θέση. Το γήπεδο δεν μας βοήθησε, σε άλλα εκτός έδρας ήμασταν πιο αποφασιστικοί στα τελειώματά μας. Είμαι χαρούμενος για τον χαρακτήρα κάποιων παικτών.

Στο ημίχρονο είπαμε ότι δεν παίζουμε καλά αλλά προσπαθούμε να κερδίσουμε. Γυρίσαμε το παιχνίδι περιμένοντας να βρούμε αντεπιθέσεις. Ακόμη και το πρώτο γκολ ήρθε από στατική φάση και κερδίσαμε το πέναλτι, το ίδιο και το δεύτερο. Οι ποδοσφαιριστές μου έβγαλαν όμορφο χαρακτήρα».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Βάλντας Νταμπράουσκας στη COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Βάλντας Νταμπράουσκας στη COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wMi8yNi8xNi8xNV8yNF82M2ZiODU5YzI5YTBkLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M22S”,”uploadDate”:”2023-02-26T16:16:51.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cqsmmy9py509″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο