fbpx

Κόμπρα ΑΠΣ-Νέο Ικόνιο 4-3: Μεγάλη ανατροπή και 5η θέση για την ομάδα του Βύρωνα

Κόμπρα ΑΠΣ-Νέο Ικόνιο 4-3: Μεγάλη ανατροπή και 5η θέση για την ομάδα του Βύρωνα

Την 5η θέση στη βαθμολογική κατάταξη κατέκτησε η Κόμπρα ΑΠΣ, έπειτα από τη νίκη της στο κλειστό γήπεδο του Βύρωνα επί του Νέου Ικόνιο με σκορ 4-3, για την 18η (και τελευταία) αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League.

Η ομάδα του Βύρωνα κατάφερε να επιστρέψει από το εις βάρος της 1-3, και να επικρατήσει εντός έδρας, με το αποτέλεσμα αυτό να της δίνει (θεωρητικά) περισσότερες ελπίδες πρόκρισης στον 1ο γύρο των play off.

Θα συναντήσει με μειονέκτημα έδρας τον Ερμή Ζωγράφου που τερμάτισε στην 4η θέση, και θα ξεκινήσει η σειρά με 1-0 (στις νίκες) υπέρ της ομάδας των Ιλισίων. Αντίθετα, οι Περαματιώτες θα παίξουν με τον ΑΣΕ Δούκα στον 1ο γύρο, και βρίσκονται ήδη πίσω με 2-0 (στις νίκες).

Αναφορικά με το παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όμως το γκολ του Ασημακόπουλου έφερε το ματς στα ίσα πριν την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Περάματος “ξάφνιασε” τους γηπεδούχους πετυχαίνοντας 2 ακόμα γκολ, φτάνοντας έτσι το σκορ στο 1-3, όμως η Κόμπρα βρήκε 3 καθοριστικά τέρματα με τους Κατσούλα, Ασημακόπουλο (2) και Παντελάτο, και έκλεισε με μία πολύ σημαντική νίκη την κανονική διάρκεια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο