fbpx

Ιωνικός – ΟΦΗ: Μάχη στη Νίκαια με στόχο την παραμονή

Ιωνικός – ΟΦΗ: Μάχη στη Νίκαια με στόχο την παραμονή

Ιωνικός και ΟΦΗ αναμετρώνται σήμερα το απόγευμα στη Νίκαια (16:00, Cosmote Sport 1), σε μια μάχη που μπορεί να κρίνει πολλά για την παραμονή.

Ο Ιωνικός γνώρισε την προηγούμενη εβδομάδα την πρώτη του ήττα στην εποχή Γρηγορίου με 1-0 στ Αγρίνιο και παρέμειναν στο +2 από Λαμία και Λεβαδειακό.

Οι Νικαιώτες δεν υπολογίζουν και πάλι στους τραυματίες Σόουζα και Γούλερι, ενώ εκτός έμεινε και ο Τσίμπσαχ. Αντίθετα, εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν στην αποστολή των Νικαιωτών οι Ρομαό και Κάνιας.

Αναλυτικά η αποστολή: Άλεν, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Ρουμπουλάκου, Μύγας, Ρομαό, Μπουένα, Σάκιτς, Αντούνες, Μασάς, Λοβέρα, Φαντιγκά, Κάνιας, Καμπράλ, Μάνος, Ελευθεριάδης, Σεμπά, Μάντζης.

Από την άλλη ο ΟΦΗ βρίσκονται στην 10η θέση αρκετά μακριά και από τον υποβιβασμό και από τα playoffs. Όμως ο Νταμπράουσκας ευελπιστεί πως το σύνολο του θα φτάσει στη νίκη για λόγους κυρίως ψυχολογίας.

Στην αποστολή υπάρχουν αρκετές απουσίες αφού οι Φελίπε και Νέιρα συνέχισαν τη θεραπεία τους και τέθηκαν νοκ-άουτ, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Μεγιάδο και Λάρσον. Εκτός για οικογενειακούς λόγους έμεινε και ο Θοράρινσον.

Αναλυτικά η αποστολή:Μανδάς, Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Αποστολάκης, Μπαλογιάννης, Βούρος, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Yohou, Διαμαντής, Perea, Diousse, Bakic, Toral, Τσιλιανίδης, Bifouma, Mosquera, Grønning, Dicko, Dju.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο