fbpx

Futsal Super League: Αυτά είναι τα τέσσερα ζευγάρια των play off

Futsal Super League: Αυτά είναι τα τέσσερα ζευγάρια των play off

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League, μετά το πέρας και της 18ης αγωνιστικής, και προέκυψαν τα τέσσερα ζευγάρια της 1ης φάσης των play off.

Αρχικά, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας με 52 βαθμούς, και νταμπλούχος της περσινής αγωνιστικής περιόδου, ΑΣΕ Δούκας, θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο το Νέο Ικόνιο, με πλεονέκτημα έδρας και με προβάδισμα 2-0 (στις νίκες), θέλοντας μόνο μία νίκη για την πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Η ΑΕΚ, που τερμάτισε 2η στην κανονική διάρκεια, δε θα έχει εύκολη αποστολή στον 1ο γύρο των play off, καθώς θα αντιμετωπίσει την ανεβασμένη Λάρισα Futsal, έχοντας ωστόσο το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά και το 2-0 υπέρ της (στις νίκες).

Μετέπειτα έχουμε την ΑΣ Αθήνα 90′, που είχε κλειδώσει εδώ και καιρό την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, και θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σαλαμίνας ΓΣ, που έπεσε από την 4η στην 6η θέση, έπειτα από τη βαριά ήττα κόντρα στους “μπλε”, στην τελευταία αγωνιστική. Η σειρά θα ξεκινήσει στο 1-1, με το πλεονέκτημα της έδρας να είναι στο “καλτσέτο”.

Τέλος, ο Ερμής Ζωγράφου, που στο φινάλε ανέβηκε στην 4η θέση, θα κοντραριστεί με την Κόμπρα ΑΠΣ, που επίσης ανέβηκε στο τέλος στην 5η θέση. ΟΙ Ιλισιώτες θα έχουν το πλεονέκτημα της έδρας και θα ξεκινήσει η σειρά στο 1-0 υπέρ τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα ημιτελικά και στους τελικούς, ο νικητής κρίνεται και πάλι στις τρεις νίκες, αλλά εκεί δεν μεταφέρονται τα αποτελέσματα που είχαν μεταξύ τους οι ομάδες στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος.

Τα ζευγάρια της 1ης φάσης των play off:
ΑΣΕ Δούκας-Νέο Ικόνιο (2-0)
ΑΕΚ-Λάρισα Futsal (2-0)
ΑΣ Αθήνα 90′-Σαλαμίνα ΓΣ (1-1)
Ερμής Ζωγράφου-Κόμπρα ΑΠΣ (1-0)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο