fbpx

Ερμής Ζωγράφου-ΑΣ Αθήνα 90′ 6-2: “Εξάσφαιροι” οι γηπεδούχοι που κατέκτησαν την 4η θέση

Ερμής Ζωγράφου-ΑΣ Αθήνα 90′ 6-2: “Εξάσφαιροι” οι γηπεδούχοι που κατέκτησαν την 4η θέση

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Ερμής Ζωγράφου για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε με 6-2 της ΑΣ Αθήνα 90′, για την 18η (και τελευταία) αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League, και ανέβηκε στην 4η θέση, κερδίζοντας το πλεονέκτημα έδρας για τον 1ο γύρο των play off.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την βαριά ήττα της Σαλαμίνας, και την προσπέρασαν στην κούρσα για την 4αδα, έχοντας πλέον συγκομιδή 26 βαθμών, και θα αντιμετωπίσουν την Κόμπρα ΑΠΣ, με τους Ιλισιώτες να είναι ήδη μπροστά με 1-0 (στις νίκες) στη σειρά.

Αντίθετα, το “καλτσέτο” ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, καθώς είχε κατακτήσει μαθηματικά την 3η θέση εδώ και αρκετό καιρό, και έπαιξε πιο συντηρητικά, ενόψει των play off, όπου θα αντιμετωπίσουν την Σαλαμίνα ΓΣ.

Αναφορικά με το παιχνίδι, ο Ερμής άνοιξε το σκορ με τον Τσέπα, αλλά ο Παπαευστρατίου ισοφάρισε για τους φιλουξενούμενους. Ο ίδιος παίκτης των γηπεδούχων έδωσε ξανά προβάδισμα για την ομάδα του, ενώ ο Παυλίδης αύξησε περαιτέρω την απόσταση (3-1).

Στη συνέχεια, ανέλαβε ο MVP της αναμέτρησης, ο Κολέντζος, που με τρία προσωπικά τέρματα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ερμή, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Ντάρλας (6-2).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο