fbpx

Άρης – Ατρόμητος: Ματς που κρίνει τα playoffs

Άρης – Ατρόμητος: Ματς που κρίνει τα playoffs

Άρης και Ατρόμητος μονομαχούν απόψε (19:30, Novasports Prime) με φόντο την είσοδο τους στα playoffs.

Οι Κίτρινοι δεν έχουν άλλα περιθώρια για αρνητικό αποτέλεσμα αφού σε περίπτωση ήττας οι Περιστεριώτες θα μειώσουν στο -3 με ένα παιχνίδι λιγότερο με το ενδεχόμενο της ισοβαθμίας να είναι υπέρ τους.

Έτσι ο Απόστολος Τερζής έφτιαξε την αποστολή στην οποία έμεινα εκτός οι Φαμπιάνο και Μανού Γκαρσία για διαφορετικούς λόγους.

Αναλυτικά η αποστολή: Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Iturbe, Mateo Garcia, Darida, Kamara, Luis Palma, Camacho, Rupp, Doukoure, Gray, Etebo, Peersman, Dabo, Mazikou, Nkoulou, Odubajo, M’Bakata, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

Ο Ατρόμητος εκτός από το αποψινό ματς έχει να περιμένει και την εκδίκαση του εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ. Παρόλα αυτά ο Κρις Κόουλμαν είπε στο σύνολο του να μην δίνουν προσοχή στα εξωαγωνιστικά παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετές απουσίες.

Αρχικά ο Ερλινγκμαρκ δεν υπολογίζεται καθώς θα εκτίσει την ποινή του σε αυτό το παιχνίδι, ο Μαυρομάτης επειδή ταλαιπωρείται από ίωση και ο Κλωναρίδης γιατί ακόμη δεν έχει αποθεραπευτεί.

Αναλυτικά η αποστολή: Γιαννιώτης, Μπρανέσκου, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Πομόνης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Μουντές, Καμαρά, Κούεν, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο