fbpx

Άρης – Ατρόμητος 2-1: Κυρίαρχος από το πρώτο ημίχρονο

Άρης – Ατρόμητος 2-1: Κυρίαρχος από το πρώτο ημίχρονο

Ο Αρης συνέχισε το νικηφόρο σερί του κερδίζοντας 2-1 τον Ατρόμητο στην 24η αγωνιστική της Super League.

Εντυπωσιακός στο πρώτο ημίχρονο ο Αρης, έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι τον Ατρόμητο, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχε δύο γκολ, είχε δύο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες για περισδότερα γκολ. Απέναντι του ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να προβάλει την παραμικρή αντίσταση και παρουσιάστηκε αγνώριστος αμυντικά.

Το σκορ άνοιξε στο 8′ ο Νταρίντα και στο 27′ ο Ματέο Γκαρσία διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων μετά από σουτ του Νταρίντα στο δοκάρι. Στο 12′ ακυρώθηκε μέσω VAR γκολ του Γκαρσία.

Στο 2ο ημίχρονο, ο Αρης έδωσε χώρο στον Ατρόμητο και προσπάθησε να διαχειριστεί το υπέρ του σκορ. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά αλλά δεν απείλησαν την εσυία του Κουέστα. Μετά το 70′ άρχισαν να απειλούν με τον Ρομπάιγ, σουτ του οποίου έσωσε ο Κουέστα. Ομως δύο λεπτά μετά το σουτ του Ρομπάιγ μετά από κόντρα κατέληξε στα δίχτυα του Αρη για το 2-1, βάζοντας φωτιά στο ματς. Ομως ο Νταρίντα στο 86′ έχασε ευκαιρία για το 3-1 και το 2-1 έμεινε ως το τέλος.

Ο διαιτητής Ζαμπάλας “κιτρίνισε” τους Γκαρσία, Ετέμπο, Αγκιμπού, Τζοβάρα.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μπράμπετς, Ενκουλού, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Ετέμπο, Νταρίντα, Ρουπ (58′ Ντουκουρέ), Γκαρσία (67′ Ιτούρμπε), Πάλμα (80′ Χριστοδουλόπουλος), Καμαρά (80′ Γκρέι).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Αγκιμπού (70′ Φρίντγιονσον), Οικονομίδης (70′ Κουέν), Ρομπάιγ, Ροτάριου (76′ Τζοβάρας), Τζαβίδας (63′ Κιάρτανσον).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο