fbpx

Σαλαμίνα ΓΣ-ΑΣΕ Δούκας 2-15: “Διαστημική” εμφάνιση από τους νταμπλούχους – Σε κίνδυνο το πλεονέκτημα έδρας για τους νησιώτες

Σαλαμίνα ΓΣ-ΑΣΕ Δούκας 2-15: “Διαστημική” εμφάνιση από τους νταμπλούχους – Σε κίνδυνο το πλεονέκτημα έδρας για τους νησιώτες

Τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου πήρε ο ΑΣΕ Δούκας κόντρα στη Σαλαμίνα ΓΣ με το ευρύ σκορ 2-15(!), στο κλειστό «Νίκος Γραμματικός», για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League.

Οι περσινοί νταμπλούχοι ήταν καταιγιστικοί στη σάλα, και έκλεισαν με τον ιδανικότερο τρόπο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για την 1η φάση του πρωταθλήματος, όντας και βαθμολογικά αδιάφοροι, μιας και είχαν κλειδώσει την πρώτη θέση εδώ και αρκετό καιρό. Πλέον, μετρούν 52 βαθμούς, χωρίς να έχουν χάσει μέχρι στιγμής, και θα αντιμετωπίσουν στα play off είτε τη Λάρισα Futsal, είτε το Νέο Ικόνιο.

Αντίθετα, οι νησιώτες, που ήθελαν να διεκδικήσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα από το παιχνίδι, υπέστησαν την πιο βαριά φετινή τους ήττα, και πλέον ελπίζουν σε σημερινή γκέλα από τον Ερμή Ζωγράφου, αλλά και την Κόμπρα ΑΠΣ, ώστε να μην υποχωρήσουν από την 4η θέση, και χάσουν το πλεονέκτημα της έδρας, στον πρώτο γύρο των play off.

Αναφορικά με το παιχνίδι, οι “μπλε” μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι, και έβαλαν γρήγορα τρία γκολ, έχοντας πλήρως τον έλεγχο του παιχνιδιού από τα πρώτα μόλις λεπτά της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά, αλλά οι παίκτες του ΑΣΕΔ ήταν εντυπωσιακοί επιθετικά, και βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα άλλες 4(!) φορές πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (1-7).

Στην επανάληψη, πολλοί θα περίμεναν πως οι ρυθμοί θα πέσουν, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν αντίθετα σχέδια, καθώς δεν πήραν το πόδι από το γκάζι, και σκόραραν άλλες 7(!) φορές, μέσα σε 15 λεπτά αγώνα. Οι νησιώτες βρήκαν και 2ο τέρμα, αλλά λίγο πριν το φινάλε ο Δούκας σκόραρε για 15η φορά, για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ (2-15).

Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Φουμάσα (4), Βινίσιους (3), Κονδυλάτος (2), Τσίνας, Περέιρα, Σταυρακόπουλος, Κοντογεώργης, Σεΐτι και ένα αυτογκόλ. Για τη Σαλαμίνα ο Τάνκα έβαλε και τα 2 γκολ για την ομάδα του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο