fbpx

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-0: Νέα γκέλα για τον ΠΑΟΚ, αντίο τίτλος…

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-0: Νέα γκέλα για τον ΠΑΟΚ, αντίο τίτλος…

Ο ΠΑΟΚ άφησε δύο βαθμούς στους «Ζωσιμάδες» και στην ουσία απώλεσε και τις λίγες ελπίδες που είχε για τη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Δικέφαλος είχε την κατοχή μπάλας, έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες και δοκάρι με τον Μπίσεσβαρ, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα κράτησε το μηδέν στην εστία του και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό (0-0) στην προσπάθεια του να κάνει να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα 1.

Από το ξεκίνημα το παιχνίδι είχε ρυθμό, ωστόσο οι ομάδες δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν κυρίως από αριστερά με τον Μορέιρα, ενώ οι αντίπαλοι τους είχαν ισορροπία.

Αστοχία

Στο 20’ χάθηκε απίστευτη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Τάισον βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Σάστρε, αυτός γύρισε στον Μπράντον Τόμας που από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα άουτ. Κάκιστο το τελείωμα του Ισπανού.

Ο ΠΑΣ είχε την πρώτη του τελική στο 26’. Ο Σόρια εκτέλεσε φάουλ, ο Μπάλαν κέρδισε την κεφαλιά, αλλά ο Ζίβκοβιτς μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 33’ ο ΠΑΣ έχασε ένα βασικό του «γρανάζι», τον Καραχάλιο, ο οποίος τραυματίστηκε και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Στο 38’ ο Δικέφαλος έχασε νέα ευκαιρία με τον Τόμας που δεν μπόρεσε και πάλι να τελειώσει τη φάση μετά από μπαλιά του Τάισον.

Στο 42’ ο ΠΑΣ δημιούργησε υποψία φάσης. Ο Λώλης πάτησε περιοχή, έκανε την σέντρα, όμως ο Ζίβκοβιτς είχε διαβάσει τη φάση και μπλόκαρε την μπάλα προ του Μορέιρα. Στο τέλος του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Πήλιου, αλλά ο ρέφερι και το VAR είχαν διαφορετική άποψη.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο μεσοεπιθετικά δεν λειτούργησε με ορθολογικό τρόπο και δεν μπόρεσε να κλείσει τον ΠΑΣ στην εστία του. Το πρόβλημα για τον Δικέφαλο ήταν ότι οι παίκτες του έκαναν τα εύκολα δύσκολα, ενώ ήταν προβλέψιμοι στις κινήσεις τους. Από την άλλη ο ΠΑΣ ήταν σφιχτός, δεν άφηνε κενά και στην ουσία απειλήθηκε μόνο από τον Τόμας στο 20’.

Ιδιο σκηνικό

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, ωστόσο έκανε μόνο μία αλλαγή στο ημίχρονο. Και στο δεύτερο μέρος το σκηνικό του αγώνα ήταν το ίδιο και δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Στο 48′ ο Μορέιρα έκανε εξαιρετική κούρσα, έφτασε μέχρι την περιοχή κάνοντας πάσα στον Πήλιο, το γύρισμά του όμως σταμάτησε στα σώματα των παικτών του ΠΑΟΚ.

Στο 61’ ο Σβαμπ εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Τάισον έπιασε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, με τη μπάλα να καταλήγει στην πάνω πλευρά των διχτυών.

Στο 63’ ο Τσιντώτας σταμάτησε τον Τόμας και στο 68’ ο Λουτσέσκου έριξε στο ματς τον Αντρίγια Ζίκβοβιτς αντί του Νάρεϊ που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Στο 75’ ο Σέρβος επιθετικός σούταρε, αλλά ο Τσιντώτας ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε την μπάλα.

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ο ΠΑΣ κρατούσε με σχετική άνεση το μηδέν στην εστία του.

Τσιντώτας- Δοκάρι

Ο Στέφανος Τζίμας στο 85’ πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή και στο επόμενο λεπτό υποχρέωσε τον Τσιντώτα σε μία σούπερ επέβμαση.

Στο 91’ ο Μπίσεσβαρ με τρομερή ατομική ενέργεια έκανε το σουτ με το δεξί, αλλά η μπάλα τράνταξε τη συμβολή των δοκαριών του ΠΑΣ.

Οι δύο αλλαγές του Λουτσέσκου, οι Τζίμας και Μπίσεσβαρ, λίγο έλειψε να σκοράρουν.

Γκολ:
Διαιτητής: Αγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
Κίτρινες: Καραχάλιος, Λώλης, Πήλιος /

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Πήλιος, Τζίνο, Ριένστρα, Καραχάλιος (33’ Λιάσος), Λώλης (58’ Ροσέρο, 80’ Φοφανά), Μπάλαν, Μορέιρα.

ΠΑΟΚ: Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (46’ Σβαμπ), Ντόουγκλας Αουγκούστο, Φιλίπε Σοάρες, Νάρεϊ (68’ Αντρ. Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Τάισον (85’ Μπίσεσβαρ), Μπράντον (85’ Τζίμας).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο