fbpx

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τη χρονιά – Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τη χρονιά – Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται απόψε, στο ντέρμπι των «αιωνίων», για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά, για την έκβαση της σεζόν (Cosmote Sport, 20:30).

Στην 3η θέση της βαθμολογίας με 49 βαθμούς οι Πειραιώτες, έχουν μαζέψει πέντε λιγότερους από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και έναν από την Ένωση. Στα αγωνιστικά, ο Μίτσελ αποφάσισε να μην ανακοινώνει αποστολή ενόψει του μεγάλου ντέρμπι, θέλοντας να έχει στην… τσίτα όλους τους ποδοσφαιριστές του, ενώ θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους Χάμες Ροντρίγκες και Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Δεδομένα πάντως, ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γκάρι Ροντρίγκες και Παναγιώτη Ρέτσο, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Από την άλλη, ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός έχει ξαναβρεί ρυθμό μετά τις ήττες κόντρα σε ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης, φτιάχνοντας νικηφόρο σερί και επιστρέφοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Μοναδικός απών (εκτός από τους μακροχρόνια απόντες) θα είναι ο Σλοβένος εξτρέμ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αντίθετα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει διαθέσιμους τους Χόντουρ Μάγκνουσον και Λάζλο Κλεϊνχέισλερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο