fbpx

Ολυμπιακός Futsal-Λάρισα Futsal 1-7: Έκαναν το “χρέος” τους οι Θεσσαλοί και ελπίζουν για την 7η θέση

Ολυμπιακός Futsal-Λάρισα Futsal 1-7: Έκαναν το “χρέος” τους οι Θεσσαλοί και ελπίζουν για την 7η θέση

Την πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε η Λάρισα Futsal επί του Ολυμπιακού Futsal με 1-7 σκορ, στο κλειστό του Περάματος, για την 18η (και τελευταία) αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League, με την οποία μένουν “ζωντανοί” για τη διεκδίκηση της 7ης θέσης, σε περίπτωση που ηττηθεί το Νέο Ικόνιο αργότερα μέσα στη μέρα.

Οι Θεσσαλοί, που αποτελούν αδιαμφισβήτητα την πιο ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, θα μπορούσαν να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά στην κατάταξη, με βάση την εικόνα και την απόδοσή τους, ιδιαίτερα τους τελευταίους 2 μήνες. Πλέον, συγκεντρώνουν 21 βαθμούς, και ανεβαίνουν προσωρινώς στην 7η θέση, μέχρι να φανεί το τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα Κόμπρα ΑΠΣ-Νέο Ικόνιο.

Αντίθετα, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν υποβιβαστεί εδώ και αρκετό καιρό στη Futsal League, ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες, κυρίως λόγω των επιστροφών παικτών από τους τραυματισμούς, παρουσιάζουν ένα πιο ανταγωνιστικό σύνολο, και δυσκολεύουν κάθε αντίπαλο, εκτός από τον σημερινό. Μέτρησαν έναν βαθμό σε 18 αγώνες, και σίγουρα του χρόνου θα πρέπει να ανασυγκροτηθούν, για να επιστρέψουν στα μεγάλα σαλόνια.

Αναφορικά με το παιχνίδι, Δημόλιος και Μανίκος άνοιξαν το δρόμο προς τη νίκη για τους Θεσσαλούς, με δύο γρήγορα τέρματα, διαμορφώνοντας έτσι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου (0-2). Στην επανάληψη, ο Γκατζούλης αύξησε το δείκτη του σκορ, ενώ ο Δημόλιος βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα των Πειραιωτών, για το 0-4.

Ο Χονδροδήμος σκόραρε το 5ο γκολ για τους φιλοξενούμενους, για να μειώσουν οι γηπεδούχοι με τον Μουτσόπουλο (1-5). Ο Τσιρογιάννης και ο Μανίκος (για δεύτερη φορά σήμερα) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, για να περάσει η Λάρισα με επιτυχία από το Πέραμα, στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος (1-7).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο