fbpx

Νέβιλ: «Φυσικά και θέλουμε τον Μέσι»

Νέβιλ: «Φυσικά και θέλουμε τον Μέσι»

H φημολογία για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Λιονέλ Μέσι φουντώνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο.

Μία από τις ομάδες που φαίνεται να είχε δείξει ενδιαφέρον από τις πρώτες για την απόκτηση του Αργεντινού σούπερ σταρ, είναι η Ίντερ Μαϊάμι. Η ομάδα του MLS, ιδιοκτησίας Ντέιβιντ Μπέκαμ (μεταξύ άλλων), θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Μέσι, όπως παραδέχτηκε με δηλώσεις του και ο προπονητής της, Φιλ Νέβιλ.

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραδέχθηκε πως οι φήμες δεν απέχουν από την πραγματικότητα και πως η Ίντερ Μαϊάμι πάντα θα στοχεύει στους καλύτερους ποδοσφαιριστές.

«Δεν θα αρνηθώ ότι δεν είναι αλήθεια η εικασία πως ενδιαφερόμαστε για τον Μέσι και τον Μπουσκέτς. Θέλουμε να φέρουμε τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Για το MLS, θα μπορούσε να είναι μία αλλαγή των δεδομένων. Από τότε που ήρθα στο Μαϊάμι, νομίζω πως έχουμε συνδεθεί με κάθε κορυφαίο ποδοσφαιριστή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Τους Σέρχιο Ράμος, Ντάνι Άλβες, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Γουίλιαν, Σεσκ Φάμπρεγας, Λουίς Σουάρες, όλους αυτούς», τόνισε αρχικά μιλώντας στους «Times και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πάντα θα συνδεόμαστε με τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Είχαμε τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν και τον Μπλεζ Ματουιντί. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να φέρουμε μερικούς παίκτες που μπορούν να υπερβούν τα μισθολογικά όρια, μετά την απόσυρσή τους».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο