fbpx

Λάρισα Futsal-Κόμπρα ΑΠΣ 2-6: Μεγάλη ανατροπή και διπλό για την ομάδα του Βύρωνα

Λάρισα Futsal-Κόμπρα ΑΠΣ 2-6: Μεγάλη ανατροπή και διπλό για την ομάδα του Βύρωνα

Την πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-6 πήρε η Κόμπρα ΑΠΣ στο κλειστό γήπεδο της Λάρισας Futsal, στο πλαίσιο της εξ’ αναβολής αναμέτρησης για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League, και ανεβαίνει βαθμολογικά, μένοντας “ζωντανή” ακόμα και για την είσοδό της στην 4αδα.

Οι φιλοξενούμενοι, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, στα πρώτα 10 λεπτά της αναμέτρησης, έχοντας απέναντί τους ένα καλά οργανωμένο σύνολο, κατάφεραν μέσα σε 7 λεπτά να βάλουν 4(!) γκολ, και να πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 2-4.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Χάρη Γράψα έκανε άρτια διατήρηση του ελέγχου και της κυκλοφορίας του κέντρου, πέτυχε γκολ με το “καλησπέρα”, ενώ 4 λεπτά πριν τη λήξη έβαλε και το… κερασάκι στην τούρτα, ώστε να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα (2-6).

Με τη νίκη αυτή, η Κόμπρα πάει στην 6η θέση με 21 βαθμούς, και στην τελευταία αγωνιστική θα παλέψει μέχρι και για την 4αδα, σε ισοβαθμία με τη Σαλαμίνα ΓΣ. Αντίθετα, οι Θεσσαλοί μένουν στην 8η θέση και στους 18 βαθμούς, και θα παίξουν για το καλύτερο πλασάρισμά τους στον βαθμολογικό πίνακα, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο