fbpx

Δεν πωλούνται Κβαρατσχέλια και Όσιμεν

Δεν πωλούνται Κβαρατσχέλια και Όσιμεν

Δυο από τους παίκτες που αυτή την περίοδο τραβούν τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, και όχι μόνο, ανήκουν στη Νάπολι, η οποία οδεύει ολοταχώς προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ιταλία.

Οι Κβίτσα Κβαρατσχέλια και Βίκτορ Όσιμεν είναι οι αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές των Ναπολιτάνων και όπως δήλωσαν οι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και Κριστιάνο Τζιουντόλι, δεν είναι προς πώληση. Ο πρόεδρος του συλλόγου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Κβάρα και ο Όσιμεν; Δεν θα είναι δύσκολο να κρατήσουμε τους καλύτερους μας παίκτες. Είμαστε καλοί με τα συμβόλαια, αλλά ποτέ μην λες ποτέ σε περίπτωση τρελών προτάσεων. Πιστεύω θα μείνουν εδώ για πολύ καιρό. Ελπίζω και ο Λοζάνο να παραμείνει για πολλά χρόνια».

Ο Τζιουντόλι, αθλητικός διευθυντής της Νάπολι, από την πλευρά του πρόσθεσε: «Ο Κβίτσα είναι φανταστικός παίκτης και θέλουμε να τον κρατήσουμε. Δεν είναι καν η περίπτωση να αναφέρουμε μια συγκεκριμένη τιμή για να τον πουλήσουμε. Αυτή την στιγμή ο Κβαρατσχέλια δεν είναι προς πώληση. Το παζάρι δεν άρχισε καν ακόμα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο